Rkare1208- Kızlar merhaba çok heyecanlıyım , eğer gebelik varsa 2 hafta 4 gün olarak gözüküyor testten çıkmıyor biliyorum erken ama kan testi versem sonuç alabilir miyim sizce? 2 hafta daha bekleyemiyorum bi an önce öğrenmek istiyorum 🙈🙊 sizce ne yapmalıyım 🥰
Dcle0021 Rkare1208- Bence zor ama biraz daha bekle benim içinde zaman geçmiyordu test yapmak için yine de sen hamileymişsin gibi dikkatli ol otururken kalkarken bişi yaparken testini yapınca için rahatlar ama ikisine de hazırla kendini canım ben öyle yapmıştım çünkü
-M123- Rkare1208- çok erken doktora gitsende test için seni yine bekletir adet günün gelene kadar sabret ☺️ Ben 5. Haftada öğrenmiştim öncesinde anlamadım bile
Rkare1208- Dcle0021 anladım canım teşekkür ederim vücudumda farklı şeyler hissediyorum çok yemeğe ve suya düştüm midem ekşiyor bi taraftan olmayan şeyler bir de olma ihtimalini düşündüğüm için zaman geçmiyor 🙈🙈 beklemekten başka çare yok nasip 🤗
Dcle0021 Rkare1208- aynen benim başım dönüyordu sabahları uyanınca midem bulanıyor gibiydi ama kusamıyordum ona ragman ben bundan önce bi kaç defa testi hep olucak gözüyle yaptığım için çok üzülmüştüm o yüzden sana dedim herşey nasip kısmet inş istiyorsan ve hayırlısıysa olsun canım benim