Seuety Sevtugm dedem aşı olduktan kısa süre sonra virüs oldu şükür yaşlı olmasına rağmen hafif atlattı 3 ay önce
BorasMom Sevtugm benim Anneannem 87 yaşında 2 doz olmuştu covid oldu ve atlattı kendisi 2 kere açık kalp ameliyatı olmuş tansiyon ve şeker hastası Allah büyük aşı olunca hafif geçiriliyor diyorlar ama değişebilir tabi
-M123- Sevtugm benim babam geçirdi çift aşılı olduğu halde ama hiç hissetmedi babam çok şükür çok rahat atlattı
gokcekocyigit07 Elbette var kaynanamlar, görümcemler 3 doz olduğu halde geçirdi, hemde büyük görümcem hastanede yattı, aşı korumuyor ki, sadece daha hafif atlatılıyor diyorlar ama o da kişiye göre değişiyor.
Sevtugm gokcekocyigit07 gorumceniz yaşı kaçtı hangilerini oldu cok sukur atlatmış darısı tüm kovid olan olmayan herkese 🙏🙏🙏 🤲
gokcekocyigit07 Sevtugm kaynanam 55, görümcemler sırasıyla 38, 35, 32 yaşındalar, en büyük olan böbrek nakilli olduğu için hastanede yattı, biraz ağır geçirdi onun dışı diğer herkes evde geçirdiler, Allah herkese şifa versin 🤲
Sevtugm Mom872 ben 5l4 gün önce oldum 1 doz ya blmyrm bana bebeğime herkese şifa olsun yarasın hayırlısıyla inşallah âmin 🙏 🌺
Mom872 Sevtugm İnşallah, ben hamile olunca yaptırmaya korktum açıkçası ama virüs de baya çoğalmış acaba olsam mı da dediğim zamanlarda oluyor. ✨
Senanrrr_06 Mom872 Bende öyle dusunuyordum canım doğuma kadar korurum kendimi doğumdan sonra olurum diyordum ama vazgeçtim olmaya karar verdim haberlere vs buraya bakıyorum kovid olup erken doğum riski olanlar var bende korkuttum hastanede yatıp erken doğum riskini alacağıma aşı olurum diye düşündüm. Bugün Bergüzar Korel aşı olmuş oda hamile onun o yazısı birazda beni motive etti aşı olmaya.
Tazeanneyimben Biz ailece olduk ben asisizim annem ve babam iki doz sinovac asililar 3umuzde pozitifiz esim 2 doz biontech oldu o negatif ama soyle bisey var ikinci dozu ben test yaptirdigim gun oldu aslinda tek doz gibi düşünün ve hic odalarimizi ayiramadik 4 defa test yaptirdi hep negatifti. annemle ben cok sukur hafif atlattik babam bi tik daha ağır gecirdi ama evde hastaneye gitmedi
Sevtugm Tazeanneyimben cok geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla sağlıcakla herkesle kovid olan olmayan herkese bana eşime bebeğime gecelerin kendine sağlık versin analı babalı doğum analı babalı büyütme nasip et Allah m hayırlısıyla inşallah âmin 🙏 🌺
Tazeanneyimben Sevtugm Allah razi olsun Rabbim sizin gibi agzi duali birine ailesinde yuvasında huzur mutluluk saglik versin inşallah ailenizle cennette de bulusursunuz ♥️♥️
Mimik Benim kardesim 2 doz asi olup kovid geciriyor… 0 belirti, esi pozitif, o da test yaptirdi o da pozotif, ama onda hicbir semptom yok… qsidan mi bunyesi mi cok guclu bilemedik ama her turlu rabbime sukurler olsun🥰
Mom872 Senanrrr_06 İnşallah biran önce tüm dünyanın üzerinden kalkar bu illet 🙏🏻 emin olamayınca yapmak istemiyorum.
Senanrrr_06 Mom872 inşallah canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun zor gerçekten bu hastalık Allah’a şükürler olsun daha hiç geçirmedim ama korkuyorum hamileyken bari olmayım diyorum.