Nazlis1 59 ile hamile kaldım şuan 65 im .4. Ay a yeni girdim karnım 6 aylık gibi . Bu kiloyu alan var mı ya :(( )) ilk gebeliğim :((()))
Elita Nazlis1 benim de hemen karnım çıktı sonra da sanki çoğul gebelik ve ya doğuma sayılı gün kalmış gibi büyüktü. Ama son 3 ay o kadar da büyümedik 😁
230820k Nazlis1 56 kilo ile hamile kaldım şu an 59 kiloyum 22 haftalığım ☺️ Ama 3 kiloyu alana kadar da 5 kilo vermiştim 🙄
Fehime16 Nazlis1 45kilo hamile kaldım, 56kiloyum 11 kilo aldim henuz 6. Aydayimm 9aya kadar kesin 60i bulurum🤣🤣
Mavikusss Nazlis1 yaa bende senin gibiyim ayni kiloda hamile kalmisiz 4,5 aylik benimde ama neden nasil bu kadar aldim Hic bilmiyorum
Demetslt Nazlis1 42 kilo ile hamile kalıp 60 kilo ile doğuma girdim 20 gun icinde 45 kiloya geri düştüm doğumdan sonra emzirirken falan gidiyor o kilolar dert etme
Blueedreamssx Nazlis1 Bende 78 kiloyla hamile kaldım şimdi 24 haftalık hamileyim kilom olmuş 88 göbeğimde sanki 28 haftalık gibi 😂😂
HaleMnts 60 kiloyla hamile kaldım şuan 68 kiloyum 20. haftadan gidiyoruz 🙈 bakalım kaça kadar çıkacağız bu gidişle 🤦🏼♀️
minnakannesi1 Nazlis1 ilk gebeligimde 3 ayda 4 kilo almıştım yürüyüşler yapıp bol su içip gece yemeklerini bırakınca kilo kontrol ediliyor