Poyraz_yusuf Oglum 22 aylık 19 aydır sprial ile korunuyorum fakat gebelikten şüpheleniyorum bu şekilde olan oldu mu ?
Suzanne Kayınvalidem görümceme kalmış doktorlar spirali çıkaralım bebekte tutunmayabilir demişler, spirali çıkardıkları halde tutunmuş şimdi 17 yaşında
gokcekocyigit07 Görümcemde takılıydı ama bir öğrendik hamile, hemde ikiz 🤭 çocuklar şu an 3 yaşında, olabiliyor yani eğer şüphe varsa test yapın 🤷♀️
Poyraz_yusuf gokcekocyigit07 açıkçası daha adetim 1 hafta var ama ademtime 10 gün kala leke geldi benden öncelikle ondan şüphelendim ve aksam yemek yiyemiyorum hafif bulantm oluyor .. ama daha yeni taktırdım sayılır 19 ay filan oldu kayma ihtimali olabilirmi bu kadar kısa sürede
gokcekocyigit07 Burcu_NFUE üstelik böbrek nakilli 10 yaşında 1 oğlu vardı, çok istedi çocuk ama doktorlar riskli olduğu için onay vermedi lakin Allah nelere kadir işte 🤲🤭 çok şükür ikizler de kendi de gayet iyi.
Poyraz_yusuf Burcu_NFUE Handan_65 sprial kayinca belirti olmuyormu ama ve bu kadar erken kayma ihtimali beni şaşırtıyor 🙄
gokcekocyigit07 Poyraz_yusuf biraz daha bekle bakalım belki de psikolojiktir, az daha zaman geçsin test yap 👍