Ftmataly Kızlar 7 haftanın içindeyiz şuan ikinci gebeliğim ve 11 aylık bi bebeğim var ve emziriyorum 🤲🏻 Ama durum şu ki kızımda bukadar kötü olmadım öyle hatırlıyorum yemin ederim ağlıycam ya hiç bişi yiyemiyorum ne yersem dokunuyor miğde bulantısı yapıyor hazımsızlık ta o biçim nolur tecrübeli anneler bi yönlendirin naparsam rahat geçer şu 1 tremester 😰😰
zhr5861 Ftmataly maalesef pekte bir çözümü yok. Burda birileri süt önermişti şu an o bile içimde kaynıyor sanki. Çoğu zaman bi lokma bi şey yiyip kalkıyorum oda ancak ayakta durmama yetiyor zaten. Sağlıklı olsunlarda geçer inşallah bunlar ♥️
Bernabadeberra Ftmataly az az ye canm süt iç kefir ic muz ye bende oyleydım atıştırmalık yıyordum hep
Sebnemamirli Ftmataly iyi günler bende ilk haftalarda ogleydim 3 aydan sonra geçti şükür 🤲 bu bulantilarinda bı zamanı var maalesef 😔 ben o an canım ne çekerse onu yiyorumdun midem bulansada sonradan mecbur bebeğim için yiyodum yogurt felan mideyi bastırır biraz öğle şeyler yemeye gayret edin🌸
Happybsrn Ftmataly yoğurt içine somun ekmek içi koyup yiyorum bastırıyo doktor prilam verdi onun sayesinde bı iki lokma birşeyler yiyorum
Mihrimahinannesi Benimde öyleydi malesef çok zor geçti benim içinde 3 ay. Bitter çikolata mide bulantısı bastırıyor leblebi yiyebilirsin hem tok tutuyor hem bulantıyı bastırıyor. Ama bişeyler yemeye çalış yoğurt sade yiyemiyorsan cacık yap ye. Ve sık sık yemeye çalış Ekmek vs ye açlığını bastırsın rabbim yardımcın olsun
Zeyyyn Ftmataly çorba türlerini deneyin hafif olanları yogurtlu ben çok yaptım tavuk sadece haşladım deneyin Bi belki dokunmaz deneme yanılma bende dokunanı yemedim
Nnb Benimde o dönemde aşırı bulantım vardı . Bir süre çubuk kraker ve leblebi yedim . Bulantımı kesmesede mideme iki lokma birşey giriyordu 🤦♀️ artık istifra etmekten aç kalmaktan tansiyonumun düştüğü zamanlarda da kaşar peynir ekmek ve meyve yiyordum . Geri kalan herşeyden tiksinmiştim çünkü .
Nazli_ayar Ftmataly Sakız çiğnemek mide bulantısına iyi geliyo. Ne yersen ye yine bulanacak ama sakız mideyi yatistiriyo
BBabyy Ftmataly bana ekmek ve Ezine peyniri çok iyi gelmişti ekşili yaprak sarma ve kısır tarzı yiyebiliyordum Rabbim şifa versin inşAllah🌼
DDG Ftmataly valla işe yarayacak hiçbir şey görmedim, sadece sırf bir şeyler yemem gerektiği için zorla yedim 2 ay, onda da tost, muz, makarna, çubuk kraker daha çok karbonhidrat ağırlıklı.
Ayse-24 Ftmataly çerez tarzı bişeyler ya en azından yediğini hemen çıkartmazsın çıkarsan da aç kalmazsın. Sarı leblebi yiyordum ben 🤷🏻♀️ İnşAllah sizinki de geçer gerçekten çok zor
Ayse-24 Ftmataly bir de serum eğer size bebeğinize zarar vermeyecekse bi serum taktırın derim ben 1 hafta en azından rahat oluyordum
Ftmataly Kızlar Allah razı olsun herbirinizin dediğini azar azar deniycem ama biliyorum naparsam yapayım çözümsüz şu 2 ay geçene kadar bunu çekicem 😰Allahım bizlere ne büyük sabır vermiş gerçekten Anneler boşuna cennetlik demiyorlar ya🤲🏻🤲🏻🤲🏻😰