ruveyda98 Kızlar boğazım çok kötü ne yutkunabiliyorum ne yemek yiyorum papatya kekik limon çayının bir zararı varmı doktoruma sordum ama cevap vermiyor bilgisi olan yazabilirmi başka ne iyi gelir
syazkaannn01 ruveyda98 doktora gidip antibiyotik başlaman en uygunu . Bir kaşık zeytinyağı üstüne bir kaç damla limon .
230820k ruveyda98 Kekik ve limonu çok kullanmamak gerekir diye biliyorum bende canım sıcak ballı süt falan içmeyi denesen daha iyi olur diye düşünüyorum
ruveyda98 Dcle0021 internetr baktım ama yarısı içebilirsin diyor yarısı içmeyin diyor çok kararsız kaldım nasıl iyileşecek bu😭
230820k Dcle0021 Aaaa bilmiyordum ben onu teşekkür ederim canım ben de bilgilenmiş oldum bu sayede ☺️🌺
Esmakorkmaz ruveyda98 ben de aynı sorunu yaşadım güvenip bir şey içemedim. Sıcak suya bal ve limon karıştırıp tükettim bol bol ılık su içtim. Kuru tutmadım sürekli ılık şeyler içtim.
metehaninannesiii ruveyda98 ayy bak bende kaç gundur cekiyorum bu aciyi 1 tatli kasigi bal kaynamış su azicik karabiber azicik zencefil yarim limon bunlari yap sicak sicak ic bana cok cok cok iyi geldi
ruveyda98 metehaninannesiii hemen deniyorum kızımda da var aynı sorun ana kız sesimiz çıkmıyor ağrıdan
metehaninannesiii ruveyda98 ben oksuruk boğaz agrisi bas agrisi burun akintisi afedersin hep iltihap geliyordu gecti cok şükür sifa olsun 6 gundur böyleydim
ruveyda98 metehaninannesiii şu an tarifini yaptım içiyorum aşırı yumuşama hissediyorum valla çok sağol
metehaninannesiii ruveyda98 sifa olsun canım benim ben yatarken yapıyordum ki gece rahat uyuyum diye birde asiri terleme yapıyor yani ben grip oldigum icin olabilir eg4r sizede yaparsa bilginiz olsun