Gamze255 Kızlar ara ara belimin kemiğinde bir acı ağrı karışımı birşey hissediyorum, doktorumla randevuma henüz var. Bazende sol kasıgımdan adet sancısı tarzında minik ağrılar giriyor.. yaşayan var mı acaba biraz korkuttu bu durum beni ?
Annenaz Gamze255 benim de bugün belimin sağ tarafında ağrı oldu hala da ağrıyor. Ama normaldir diye düşünüyorum çok şiddetli degil. Sizin şiddetli mi
Ouzc Gamze255 cumartesi günü doktorun bel ve kasik ağrılarının ara sıra olacağını normal olduğunu söylemişti. Ama tabiki en doğrusunu seni muayene eden doktor bilir. Kasik ağrısı enfeksiyon ve üstüme sebepli de olabiliyor.
Dilekcnkn Gamze255 Doktorum genelde dinlenince geçiyorsa normaldir dedi kendini yordun mu acaba çok mu şiddetli öyleyse git hastahaneye canım
Annenaz Gamze255 benim de sol kasığımda 8.haftamda ağrı olmustu daha sonra yine devam etti ama benimki miyomla alakalı. Rahim genişlerken de kasık da ağrı yapabiliyor. Kanama falan eşlik etmezse bir sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Bunları kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum. Doktorunuza sorsanız daha iyi olur. En azından içiniz rahatlar.
Gamze255 Annenaz kanama yok şükür fakat ara ara kahverengi lekemsi cok cok küçük bişeyler geliyor tuvaletimden sonra, oda mukus tarzı ne oldugunu anlayamıyorum tam küçük olunca
Gamze255 Annenaz evet gittim, rahim ağzın gayet normal dedi fakat lekelenme dedigim için bir hap verdi düşük riskini önlemek için
Annenaz Gamze255 aynen progestan vermiştir ben de kullanıyorum . Geçmiş olsun. Tekrarı yaşanmasın inş 🙏