Suzan-mustafa55 HappyMom benimde sanırım bi desteğe ihtiyacım var sürekli bebeğime birşey olucak korkusu yaşıyorum ve artık daha ileri gidiyorum sanırım ona birşey olursa kendimi atiyim bir yerden diye dusunmeye bile başladım sürekli bi korku halindeyim
Gta-35 Sakileyt Sakileyt yarar zarar dengesine göre karar veriyor doktorlar. Kendi doktorunuza sorun mutlaka
iremgrgn Failknr son birkaç gündür daha iyiyim çok haklısınız zaman geçtikçe toparlıyorum umarım sizin de böyle sağlıkla devam eder 🙏🏻
Rabiafatma Esolinn gerçekten öyle ya allah razı olsun sizden de yanlız olmadığımı bilmek rahatlatıyor birazdaha ,😭😞
Umudumsun22 Sakileyt canım hamile olduğunu duyar duymaz mı bıraktın ben de yeni öğrendim 3 gündür içmiyorum korkuyorum basılsın
Sakileyt Umudumsun22 aynen anladığım anda bıraktım birhafta baş dönmesi yaşadım sonra geçti şimdilik iyiyim bakalım
Umudumsun22 Esolinn çok şükür insallah bende iyi olucam şimdi yeni olduğu icin brqkmwm ve hamileliği öğrenmem arada içime sıkıntı giriyor bunalıyorum 🙏🏻🙏🏻 Dua et bana lütfen
Berru Tam bu durumdayım 10+2 haftaligim öğrendiğimde beri panik atagim çok çok fazlalaştı depresyonumda mücadele içindeyim hemde çok büyük mücadele ve iki çocuğum daha var
Berru Sssssyyyy kızım 11 oğlum 7 yaşında ikisinde de yoktu.4 haftalık öğrendim bebeği ilk inanilmaz sevindim şükür namazları kıldım isteyerek olan bir bebek ama akşamına komalık oldum.Panik atagim tuttu günlerce hep yattım zaman nasıl geçecek korkusu sardi