1234momsss Kızlar prima premium carenin ikili bezini almayı düşünüyorum ilk paket 1 numara içinde 132 adet 2 numara ise 124 adet var bir ay icinde ne kadar bez gidiyo bu iki paketi alsam elimde kalirmi fazla gelirmi acaba tecrübeli anneler yazabilirmi 😊
Haziranannesii 1234momsss günlük genel olarak 11-12 bez gittiğini düşün ilk zamanlar o kadar gitmese de zamanla artırıyor öyle olunca hemen bitiyor
AyseFahriYalcn 1234momsss gelmez canım bir numara çok kullanılmıyor ama çabuk büyüyor iki daha çok kullanılıyor
1234momsss sinemyilmaz 2 numara 2. Ayda felan kullaniliyomus ama bebeğin kilosuna bağlı tabi ben en iyisi 1 numarayı aliyim sadece dediğin gibi ♥️
AyseFahriYalcn Haziranannesii kız üç tane Cocuk büyüttüm hiç 11 12bez kullanmadım ben taş catlasa günde 5tane kullandım en fazla gerçi bazı bebekler belki çok yapar onuda bilemiyorum 😂
1234momsss AyseFahriYalcn evet canım ben iyisi 1 numara aliyim bittikce alırız kilosuna duruma göre 😊
Haziranannesii 1234momsss çok hemde ben iki tane 1 numara bitirdim bir buçuk pakette 2 numara bitirdim 39 günlüğüz oradan hesap et ama çok alma çok çabuk buyur belki bez kalmasın da elinde
scl 26 günlük olduk slepy almıştm bebeğime pişik yaptı 🙄 molfix e geçtik şuana kadar 2 paket bitti 3. Pakette bitmek üzere toplam 194 bez vardı 🙈 ama bizimki çok yapıyor günde 8-9 bez değiştirdiğimi hatırlıyorum ilk zamanlar şimdi o kadar değil hala 1 numara kullanıyoruz