Busra44bus Selamlarrr ben de doğurdum artık 3 gün oldu anca fırsat buldum 😁 40+2 olmuştuk geçen cuma ve o gün doktor randevumuz vardı sabahı beni adet sancisi uyandırdı. Suyla karışık kan gördüm bi telaş yaptım ama o kadar doğum hikayesi okumanın faydası sakin olmaya çalıştım duşa girdim dedim belki dogrurum bugün. Duştan çıktığımda tam kan gelmişti ve sancılarım 4 dkda bir gelmeye başladı eşimi uyandırdım hastane çantası vs herşeyi hazırladık çıktık. Hastanede ilk nst de sancilarim düzenli çıktı sonra açıklığa baktılar bir parmak ucu dediler ve suyum gelmeye başlamış dediler. Yatış verdiler nstde bağlı oldum. Kızlar siz siz olun sakin sancıları yatarak karşılamayın benim hastanem özel olmasına rağmen beni yataktan kaldırıp yürütmediler ve sancıları çok ağır çektim. 1cm 3 cm derken birden 9 cm dediler ve direk doğum haneye aldılar doğum zor değil inanın o anki o heyecan o acaba bebeğim ıyi mi düşüncesi sarıyor doğumum kolay geçti ama dikiş atılırken öldüm 😓😔 şuan anda ikimizde iyiyiz 3725 doğdu Melih Asaf'ım. Ikimizde birbirimize alışmaya çalışıyoruz hepiniz çok güzel anneler olcaksınız inşallah hepinize kolay doğumlar diliyorum. Uzun oldu hakkınızı helal edin 😊💙
Kbrdmr93 Busra44bus Rabbim analı babalı büyüsün sağlıcakla büyütün bebenizi canım darısı bizim başımıza🙏🏻💕
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Busra44bus gozunuz aydin😊 dikis neden acitti ki uyusturulmuyor mu dikis atilmadan once?
Busra44bus SenHepMercimekOlarakKalacaksin teşekkür ederim 😊 evet uyuşması lazım ama dikiş atılırken öyle acıdı ki uyuşturmadınız mi diye sorduğumda vücuttan vücuda değişiyor biz uyuşturduk dediler 🤷♀️😔
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Busra44bus ayy tuhaf oldum bi an 🙈 sans o zaman biraz demekki. Neyse saglikli dogum yapmissiniz ona da sukur😊