Kbrayank Bende doğurmak istiyorum ama daha erken diye düşünüyorum bi yanım da hemen dogurayim diyor her wcye gittiğimde aha suyum geldi aha kanamam geldi diye hayal ediyorum benim gibi olan var mi😂😂
Gamzeeylul24 Kbrayank 31+3 deyım bende aynı hisleri yaşıyorum hem bir an önce doğurmak istiyorum hem aman sakın daha erken diyorum 😀
Seuety Kbrayank evet insan son zamanlar bunalıma giriyor hemen doğrayım diyor ama doğunca da keske biraz daha içerde kalsaydi diyor suan 11 aylık bebegim var keske hala hamile olsaydım diyorum😂😂😂 zamanın tadını çıkart gez toz uyu uyu uyu yürüyüş yap 😂
Kbrayank Gamzeeylul24 bırak kiz doguralim çocuğun eşyalarını aldıkça hemen çıksın istiyorum bazen çıktı diye hissediyorum ama hayla yerinde 😂
Kbrayank Seuety ay nereye gezcem ki bi yere gittigimiz mi var düzgün de uyuyamıyorum yuruyus yapmak mi hemen kasıklarıma agri girer aşağıda taşıdığım için karnım aşağı indi artik iyice dogurcam 😂😂
Gamzeeylul24 Kbrayank valla öyle bizde de hersey hazır erken erken hazırlandık şimdi beklemek zor geliyor sağlıkla gelirler inşallah