Iremsude Bizim son 12 erkek bebek annesi olucam nasipse sizde durumlar ne cinsiyetleri ne biraz muhabbet edelim stresimiz azalsin😊🥰
gizem_bicak Iremsude bizde de Şafak son 7 kız bebis bekliyoruz hayırlısıyla insallah hazırlıklar tamam her an gelebilir bakalım nasip ne zamana olur. 🤱🏻👼🏻
Gonul_enes Iremsude bizimde son 13 gun sanirim ama dururmu bilmem, cunki abisiyle ablasi bu hafta dogmustu
Meleklerinannesii Iremsude son 16 kız bebek bekliyoruz inşallah🥰 tüm hazırlıklarımız tamam hanımefendiyi bekliyoruz ne zaman gelirse bakalım 😇
Benimbebegim Iremsude 33. Haftama girdim 00.00 itivariyle oğluşum olacak hayırlısıyla inşallah 🤭 herseyimiz hazır birtek hastane çantasına koyacağım fermuar kapatacağım o kadar 🤭
Iremsude Gonul_enes ay bende hayirlisiyla alsam kucagima kavusma istegi var artik icimde cok heyecanliyim
Eylem_kaya07 Bizde şafak kalmadı beklemedeyiz 😂 doğmuyor 😂 eksikler tamam tek eksik bebiş in kendisi ama gelmeye niyeti yok 🤦🤦
Iremsude Benimbebegim ne guzel onuda yaparsiniz zamaniniz vardir daha ama sonra agirlasiliyor ve fazla bise yapilamiyor maleseff😃😊
kivirciginannesi Iremsude son 124 erkek bebek. Henüz bir hazırlık yok. Trendyoldan bakınıyorum. Alan varsa tavsiye isterim😊😊
Opheliaaa Iremsude Son 15 gün 🙏 Eylül bebeğin annesi olucam 😊 Başak burçları iyidir güzeldir 🤣 Valla her sancida geliyormu acaba diyip ayaklaniyorum aldı bizi bı telaş ☺️ Uykular zaten haram 🤣 sağlıkla gelsinler 🙏
Iremsude Opheliaaa amin canim benim hayirlisiyla insallah sag salim alalim kucagimiza dag salim saglikla gelelim evimize
Benimbebegim Iremsude bu hafta sonu halledeceğim onuda uzatmak istemiyorum 35. Haftaya kalmadan bitsin ne olur ne olmaz diyorum 🤭
Bedihauslu Şafak 60 daha duruyoruz kıyafetleler hazır hastane çantasınım yarısı hazır daha yarısı yok
Iremsude Bedihauslu oda olur hic merak etmeyin sonra agirlasinca zor oluyor ama simdiden yapin dursun derim ben