Bebegim_2021 Kızlar 3 gündür bir hapşırık var bende anlamadım neden 19 haftalık gebeyim ne alerjik hastalığım var ne gribim hiç bişeyim yok çok şükür ama günde 10 15 kere hapsırıyorum nedendir bilmiyorum varmı benimle aynı sorunu yaşayan
muges44 Bebegim_2021 Gebelik nezlesi olabilir mi? Yakın haftalarda bende de olmuştu hatta 1 2 ay kadar, sonra geçti
Babyface Bebegim_2021 Bende aynı şekilde günde 10 dan fazla hapşuruyorumdur kesin 😞Gece burun tıkanıklığı oluyor sabah kalkinca da burun akıntısı.Hamilelik nezlesi sanırsam inşallah bir an önce atlatırız 🙃
muges44 Bebegim_2021 Evet bende başıma gelince öğrendim🙄Gebelik Riniti diye geçiyormuş adı.Günde abartısız 10 ve üzeri hapşırırdım karnım ağrırdı ayrıca burun içi salyam çok olurdu afedersin silmekten hep kızarıktı ve göz yaşarması bunlarla birlikte feciydi🤦🏻♀️
zhr5861 Bende de aynı şeyler var anlamadım. Hasta değilim ama sürekli hapşırık gözüm yaşarıyor boğazım kaşınıyor. Dışardan bakan hasta sanır
muges44 Bebegim_2021 Evet bi söyleyin doktorunuza, bana bi ilaç vermişti gebelikte kullanılabilen mg düşük doz birkaç defa kullandım biraz fayda etmişti
Nazmila1978 Aaa bende hapşuruyorum bu aralar ama sağlığım yerinde çok şükür, adetime daha var hamileliktenmi acaba? Daha neler duyacağız