Hicoli Merhaba kızlar, pandemiden dolayı 24. Haftada idari izinli sayılıyoruz, 32. Haftaya kadar. İzne ayrılan var mı? Tam olarak 24+1 de mi çıkıyoruz doktor raporuyla süreç nasıl ilerledi. Bilrn yardımcı olabilir mi?
Anesanne Hicoli evet 24+0 da doktorundan yazı alıp çalıştığın yere veriyorsun. Sonra da 32 de çalışamaz raporunu yine doktorunuzdan alıp iş yerinize veriyorsun.
ebrugk Hicoli ben milli eğitimde memurum. İdari iznimi (kendi isteğimle) hiç kullanmadım. Doğum sonrası rapor falan almayı düşünüyorum çünkü , ve evde gerçekten bir yerden sonra insanın psikolojisi bozuluyor. Ama eğer kullanacaksan evet 24 e girdiğinde çıkabilirsin.
Filizniyazim 24 haftalık olduğunda doktorundan yazı alıyorsun dilekçe doldurup evrak kayıta teslim ediyorsunuz bende bugün verdim dilekçemi
Kbrrby ebrugk bende milli eğitime bağlı devlet memuruyum. Normal şartlar altında son 3 haftaya kadar çalışıp kullanmadığımız 5 haftalık izni doğum sonrasında kullanabiliyoruz. Peki 24. Haftada izne çıkmazsak da o haftaları doğumdan sonra kullanabiliyor muyuz acaba bu konuda bir bilginiz var mı ?
Anesanne Kbrrby 24 haftada olan idari izin olduğu için aktarma olmuyor. Sadece 32. Den sonra 5 hafta çalışabilir ve aktarabilirsin
Anesanne Bidinannesi maalesef canım kamuda var idari izin. Ama bazı özeller de kendi insiyatifinde izine çıkarıyormuş çalışanını
Bidinannesi Anesanne ay yok benimkiler çok fena covid oldum daha aşı için 14. Haftayı bekliyorduk sürüne sürüne negatif görünce çağırdılar hemen
Yektaa Hicoli ben 24.haftamda hastaneden 24 haftalık olduğuma dair rapor aldım kuruma verdim 32.haftada da çalışamaz raporu aldım yine hastaneden kuruma verdim ama isterseniz 32.haftada çalışabilir raporu alıp ise dönebilirsiniz