Zee88 2 doğumum olacak inşallahdoktor kanala inmiş dedi bugün ciğer geliştirici iğne vurulcam2 gün boyunca..amamin yada max kanala indikten sonra ne zaman doğum yaptınız acaba çok meraklardaym
bhmndls Ben de surada bekliyim 32 haftalikkn dogum kanalinda dddi suan 33+2 yim 34+0 da randevum var nstye baglayacagini söyledi kiz bebk bi de inlh erkn glmez..
Zee88 bhmndls benimde öyle dedi nst ye girdim ama 2. Olduğu için bide ciğer geliştirici meraklandım valla 😬
Zee88 Pinkmom 2 gün çok şiddetli ağrım oldu yürüyemiyodum..üstüne bugün muayeneye gittim ultrason izlemesinde dr kanala inmiş dedi ztn sancılarım başlamıştı..nst flnda istedi..ama ben muayene olmicam elle su yada kan gelmedikce..2. Olacağından
Zee88 Prensesoykum yokbugün 2 kutu vurul eve git dinlen dedi 24 saat snrada 2 kutu..2 hafta ful dinlen tut dedi☺️😬
Zee88 [bilinmeyen] maşallahh benimde doğum pozisyonu almıştı çok oldu ama kanala girmiş dedi o girdiği gün ztn sancıdan ter döktüm evde bacaklar çapraz yürüyordum dr la msjlaştık dedm bi hal var bende su yada kan gelirse gel dedi😬 bugün ultrasonla teyit etti ya bi heyecanlandım ya ne kdr 2. Cocukta olsa insan heyecanlanyomuş😬
Zee88 Deryak 34+3 haftadayım ama geç döllenmeden kaynaklı öyle hesaplanıyo son adetime göre haftam 36 +1 bebekte bu hesaba göre aslında ama iri bebek diyorlar..
Prensesoykum Zee88 benim savcım oldu geldık nst de ağrı çıktı ciğer geliştirici yaptılar beklıyoruz hastaneye yatış yaptılar benim
Prensesoykum Zee88 34 haftalığız teyzesi daha zamanında gelsin inşallah daha var 37 kadar dayansaydık inşallah 🙏
Fatmanuraydemir Benimde 38+6 oldum ama kanala inmedi çatı muayene olmadım ama açıklık var die sorduğumda ULTRSNDA görünmüyo dedi çarşambada kontrolüm vr inmismi bklm bide kız bebek😊
Zee88 Fatmanuraydemir ilkinde ben 41 bitti doğurdum deliriyodumsizinde baya ilerlemiş fena sıcaklr..hem hayırlı zamanda hemde sağlıkla gelsinler inşallah..açıklığa anca elle muayenede belli olur..
Deryak Zee88 34 tem sonra ciğer geliştiriciye gerek tok demişti doktor da o yüzden sordum inşallah hayırlı ağalıkla bebeğinizi kucağınıza alın
Zee88 Oglununannesi ben kanala inerken fenaydım ama şimdi ara ara sancılarm var çok sık değil belli olmuyoki ama bavul kapıda bakalım hayırlısı
Fatmanuraydemir Zee88 benim sadece çatı agrım olmaya başlamıştı bi kaç gün acaba kanala inmekle alakası varmıdır acaba
Oglununannesi Zee88 benim çok sık kasılmalarım oluyor ve sezeryan dikiş yerim bugün itibariyle ağrımaya başladı çatı ağrısı kasık ağrısı oluyor acaba bi sorunmu var sabah zaten gidicem randevuma ama merak ettim canım sende de oldumu?