h61 Cevap veren herkesten Allah razı olsun negatif bile çıkacaksa eğer birileriyle paylaşabilmek içimi rahatlattı
AngeL- h61 sıkma canını sen rabbim herşeyin en güzelini kararlaştırmıştır🥰 tez ve hayırlı zamanda gelsinler inşallah sağlıklı sıhatli 🌸
Burcu_NFUE h61 asıl bu üzücü . Ben hamileymişim erken gebelik testi aldım negatif sonuç vermişti meğer hamileymişim o yüzden itibar etmiyorum
Pembepanterr h61 canım test baya beklemiş gibi duruyor var gibi ama test sonucu ne kadar zaman sonra önemli olan o
h61 Elaz bir kaç kere daha böyle silik çıkmıştı sonuç negatif çıkınca ağladım o yüzden istemiyor kan testi yaptırmak
gozde3592 h61 başka test yokmu normal kasetlerden onla dene istersen eczaneden 5 lira git al bi dene varsa direk çıkar zaten
Blossom00 h61 Canım benim testimde silikti ama kan testim negatifti adet günümde, çok üzüldüm sende üzülme diye söylüyorum şimdi gecikmenin 4. Günü bekliyorum hala acale etme sende İnşallah hamilesindir🙏🏻
Terspektif h61 kuruma çizgisi olabilir canım 30 dk sonra çıkan çizgiye güvenme o yüzden bekletme hiç at gitsin 30 dk sonra ertesi gün bir daha yap en güzeli. Rabbim sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin inşallah