Derya2867 Hrygkcshn valla her ay 1 kilo alıyorum şu an 4 aylık oldum 4 kilo aldım eğer öyleyse yandım 😂
Emmeal Hrygkcshn inan bende korkuyordum bana diyorlardi 36 numara ayakkabı giyiyordum yok 40 numaralara kadar giyiceksin sisiceksin falan inanki ben 36 haftayımmm bebeğim alıyor bende öyle birşey olmadı. Ki her hamilelik farklı tabi ama sen yemek duzenlemeni iyi tutarsan çok kilo alımı yapmazsın 😊
gokcekocyigit07 Hayır tam tersi annede kilo alımı daha az oluyor genelde ki bende de öyle oldu daha önce 😉 ama tabi her bünye farklı, stres yapma, kiloyu takma, dikkat et bir şey olmaz.
Kuzeyegemoms Ben 8 ay boyunca 7 kg almıştım 50 kg hamile kaldım son ayımdayım 15 gün kaldı birden 5 kg aldım nasıl oldu anlamadım 🤭
Kuzucccum Hrygkcshn bünyeyle alakalı ya benım ılk aylarda pek yoktu son aylar daha sık yedıgım ıcın aldım şuan 68 kg yum 59la hamıle kaldım 37+5 haftalığım
Mervexxx Ben 61.5 la hamile kaldım. 3. Ayım bitene kadar kilo almadım. Doktorum hiç kilo almıyorsun bir daha ki ay seni kilo almış görmek istiyorum en az 1 kilo dedi. Ben 64 le girdim kontrole 🤣 azar yedim bir güzel vur dedik öldürmüşsün dedi. Sakın kilo alıp gelme dedi 5. Ayım bitti 67.4 çıktım. Yine azar yedim sen böyle gidersen doğuma yuvarlanarak gideceksin bu kadar kilo alma dedi. Daha kontrolüme 2 hafta var ve ben 2 hafta da 69 kilo oldum. Kontrole kadar 72 falan olurum sanıyorum :(( halbu ki planlamamız doğuma 72 73 le girmekti.