Minigim45 Benim suyunda azalma olmuş eşi yaşalanmaya başlamış doktor oyüzden 38 de alıcam 39 beklemicem dedi bu cuma sezeryanım var 38+2 oluyorum
gozde3592 Kızlar şimdi öğrendim arkadaşım 36 haftada doğum yaptı bebişi de çok sağlıklı maşallah içinizi bi nesze rahatlatmak istedim o yüzden paylaşıyorum bebişi 3.300 kilo doğmuş
2prensesmom_ eylusko benimde tam 38e girdiğim gün sezeryan olucak sezeryan için ideal zaman 38 haftaymış canım
eylusko 2prensesmom_ o zaman çokta canımı sıkmaya gerek yok sanırım 38 çokta erken değil demekki 27 de akciğer geliştirici de olmuştum erken doğum riskinden dolayı
Zuhre-45 Buistebirannelikvar olsun canım sağlıklı olsunlar yeter benim kızım 39 haftada 2.800 doğmuştu çokta sağlıklıydı şükür
Zuhre-45 evaburak95 inşallah verir canım devlet hastanesine gidiyorum orda nasıl oluyo ikinci sezeryan hiç bilgim yok
Nilya88 eylusko bugün 38+4 de alalım dedi sezeryan için en uygunu 38 zaten sonrasında kendi gelir Allah muhafaza😄
angime eylusko ah anladım, demek ki gelişimini tamamlamış kilosu da iyi 39 mecbur mu bilmiyorum ama 38. Hafta da normal geldi bana
eylusko marbling10 gelişimin de su an bi sıkıntı yok akciğer geliştirici de olmuştum 38 de herşey tam olur sanırım. 🥰
eylusko gozde3592 ailede bi problem yok ama suyum fazla ağrımın çok olacağını söyledi buna göre 38 hafta yi uygun gördü sanirimm
eylusko a_burcu_bur evet normal dogum gibi beklemiyorlar. herşey tamamsa alıyorlar bizde biran önce kavuşuyoruz 🌹🥰