gonul1984 Nehir-Poyraz Akşama çatlar artık 21 de bir tane daha denerim☺️belim karın altım ağrıdan ölüyorum akşamdan ihsalde oldum belim karnım sıcak olsun diye bu sıcak havada tayıtla geziyorum valla çorapta 7/24 ayağımda😂
gonul1984 Nehir-Poyraz Tamda 3 damla damlatıyorum canım evet kaldıkca koyulaşıyor belki ama ilk yaptığımın 10 dakkası sana ilk resim attığımdı.bugün aksamda denerim öğle değerlendiririz canım.senide gebe halinle çok yoruyorum hakkını hela et gülüm💐
Nehir-Poyraz gonul1984 ayy nolcak ne yorulcam yattım yerden msj yazıyorum 😁 helal olsun olurmu öyle şey
gonul1984 Nehir-Poyraz Valla kuzum olacağı varsa bir damlayla bile bebiş oluyor havaya diktik pozisyondan pozisyona girdik boş o varacak olan bir damla bile oraya ulaşıyor zaten nasip arık Allah Dilerse İsterse Olur İnşallah Bu Ay🤲🥰
gonul1984 Nehir-Poyraz He bugün o sana attığım pozisyonu deneriz kocscum bu gün bir değişiklik yapalum hayatum derum😂adam değecek elinde oyuncak oldum karınun bide ofli deli ofli karadenizli😂ama huyuma gidiyor garibim konu bebiş olunca🥰🤲
gonul1984 Nehir-Poyraz https://resmim.net/i/4worH Çatlamış mı?canım saati kurdum 10 dakkaya böyle oldu🥰
gonul1984 Nehir-Poyraz hatta dün değil bu gün sayılıyor 12 yi geçmişti 3,4 gibi falandı gece. sayılır inşAllah🤲☺️