Rabiamlkc Haftamdayım bebeğim 3000 kilo ve planlı sezaryen karar verdik 6 eylül günümüz. Bugün kontrolümde sancı ve ağrılarımın çıktığını kasılmalarımın başladığını, bebeğin aşağıya doğru geldiğini söyledi doktor. İlk gebeliğim ve hiç ağrı sancı duymadım bebek çok hareketlendi sadece.Ve 2 hafta boyunca sürekli yatmamı herhangi bişey yapmamı söyledi herhangi bişeyde aniden doğum gerçekleşir dedi böyle sezaryen konuşulup normal doğum yapan var mı acaba yüksek tansiyonuum ve panik atağım var şuan çok aşırı stres sardı
Sogancik Rabiamlkc Stres yapıp tansiyonunu yükseltme canım. Doktorunu dinle yat iş yapma. İnsanlar yatarak haftalarca bebeklerini tuttular. 6 eykule çok az kalmış. İnşallah planlanan zamanda gelir bebeğin ☺️
Rabiamlkc Sogancik evet çok az kaldı ve hiç bişey hissetmiyorum acı sancı gibi şuan inşallah hepimizinki 🙏🏻
Rabiamlkc Denizyildizii evet benim ilk başından beri tansiyonum çok yüksek ve panik atağım var doktorda bebek sağlıklı olursa ve uygunsa planlı dedi doktorla karar verdik normal doğum düşüncesi bile kalbimin atışını değiştiriyor 😞
Denizyildizii Rabiamlkc bende normal doğumdan korktuğum için planli olmuştum. Çok rahat geçti hiç pişman değilim 😊 doktor dediyse yat boşver. Merak etme doğum başlasa bile yine alıyorlar sezaryene sen sakince strese girmeden bekle günlerini☺️
Rabiamlkc Denizyildizii anestezi nasıl olmuştunuz acaba belden uyuşturmalı mı ya da hisettiniz mi ben ondan bile korkuyorum konuşmaleı falan duycaz ya sonuçta ☺️
Denizyildizii Rabiamlkc Belden oldum ama uyuşmadım kestiklerini hissettim o yüzden mecburen genel yaptilar
Denizyildizii Rabiamlkc biraz ağrılı uyandım karnıma bastırdıklarını falan hissettim o kötüydü ama bir saat sonra falan geçiyor ağrı kesici yapıyorlar.