AsminMoms Merhaba kızlar ikili tarama testi yapmak zorunlu mu ? Benim doktor yapmayalım üçlü tarama testi yaparız demişti . Sizce yanlış mı yapıyorum yapmayarak 🥺🥺
milayerli AsminMoms yok tatlım ama ikili tarama testinin doğruluğu uçlu ve dörtlüye göre daha yüksek demişti benim doktorum. O yüzden ikili yapıyor diğerlerini yaptırmıyor yanılma payı uclu ve dörtlüde daha yüksekmiş
milayerli Balliko 11-14 hafta arasında yapılıyor en ideali 12-13 haftalikken yaptırmakmış ama dikkat 14+0 bile olsa yapmıyorlar
milayerli annelerdenbiri hadi hayırlı haberler alın inşallah eğer cihaz iyi ve doktor tecrübeliyse yanılmıyorlar genelde 🥰
milayerli Busra-61 umarım dediğiniz gibi olur cunku hiçbir hayvansal gıda ve soğan tuketemiyorum kokusundan tiksiniyorum… haliyle yedigim yemekte çok az oluyor..
Busra-61 milayerli inanın ben herseyden ümidimi kesmiştim artık evime gelebileceğimi bile düşünmüyordum o derece ama zamanla azaldı sabredin azıcık daha 🙂
Busra-61 milayerli bide yemek olarak bazen gün akşama kadar aç durduğumu biliyorum çerez tarzı tüketmeye çalışın meyve sebze bunlarda herseyden çok vitamin var hemde vücudunuz düşmez
Busra-61 milayerli ben devlet hastanesinde ikili tarama için kan verdim cuma günü yarın çıkacak sonuçlar aslında özel veya devletle alakası yok müsaitlik durumuyla alakalı sanırım 🙂
milayerli 12345a 2 gun önce sancım oldu bıçak saplanır gibi ve biraz uzun sürdü sancı onun harici bir şey olmadı bende
AsminMoms milayerli aaa benim ki de tam tersini söyledi üçlü tarama testi ikiliye göre daha güvenilir sonuçlar verir dedi 😳😳
denizz1009 12345a 13 haftalığım tam benimde çok ağrım oluyor kasığımda. Hatta bu akşam acile gitmeyi bile düşündüm sonradan geçti neyseki
12345a denizz1009 Benimde bazen çok oluyor bazen günlerce olmuyor sık sık kontrolle gidiyorum doktor normal olduğunu söylüyor ama insan yinede endişeleniyor
milayerli AsminMoms bilemiyorum canım doktorunu dinle istersen ben 3 yıldır aynı doktora gidiyorum önemli olan doktora güvenmek 😊
Lulikli Balliko ultrasondan bebeğin burun kemiğine ve ense kalınlığına bakıyorlar diye biliyorum canım. Bir de kan alınıyormuş evet 😊
Bebegimveben0811- milayerli ortak renkler den alıyorum biseyler 🤭 eminim güzel çıkacak sonuclariniz 🌸💛
milayerli Bebegimveben0811- ben dün cinsiyeti %90 öğrenince birkaç bisey aldım duramadım eğer cinsiyet değişirse artık Mickey mouse’lu giyer 🙈
FundaCeylan milayerli ikili testi devlette yaptırdım ama normalde hep özele gidiyorum 12+1de de cinsiyet hakkında net bilgi alamadık 3 hafta sonra tekrar gitcez doktora belki bu sefer görürüz bakalım
Busra-61 annelerdenbiri amin inşAallah ben daha yeni gittim testim yarın çıkacak ama baksa yine göremez diye boşuna girmek istemedim ultrasona 🙂
milayerli Busra-61 insallah hayırlı guzel haberler alırsınız 😊🤲🏻 Evet zaten tek rahat yiyebildigim kuruyemiş ve meyve bir de 3.gebeliğim ilk defa bu kadar kötü oldum demekki her gebelik birbirinden farklıymış 🙈