aysnozkn2 36+1 haftalık hamileyim nst de sancım çıkmadı ama bebeğin suyu çok artmış şeker ve hamurişinden uzak durcaksın dedi erken doğum riskin var dedi toplamda 6 kg aldım son zamanda sadece meyveyi çok yedim başına böyle bir şey gelen var mı acaba
kayra_06 aysnozkn2 Gebelik şekerim var ama herşeyim normal şekeri olmayanlar da böyle durumla karşılaşıyor demek ki inşallah düzelir doktorun dediği gibi şekeri karbonhidratı azaltın meyveyi de birer porsiyon yiyin eskiden diyet yapıyordum ama şuan 38 haftalığım bıraktım diyeti fln şekerim de hep düşük geliyor vücudunuz alışana kadar yiyeceklerinizi azaltın
Ilkayy aysnozkn2 gebelik şekerim var 27 haftada erken doğum riskim başladı şuan 30 haftalık oldum tabi enfeksiyonda tetikledi
Sermec27 aysnozkn2 benim gebelik sekeri vardı diyet yapmama ragmen 30 38 hafta arası suyum bir tık fazlaydı sorun olmadan 66 gün önce sezeryanla doğum yaptım ben seker yüklemesi yaptırmış mıydınız
aysnozkn2 kayra_06 benimde 2. Gebeliğim ikisinde de şeker sıkıntısı yaşamadım anlamadım biraz meyveyi kaçırdım hemen suyumu arttırmasına çok şaşırdım
minikask35 Ilkayy Benimde şuan 29hafta şeker çıkmadı ama suyum fazlaymış ve enfeksiyon bende de var erken doğum olabilir dendi. Senin nasıl ilerledi sürecin sıkıntı oldu mu
aysnozkn2 Sermec27 şeker yüklemesi yaptırdım hiç sıkıntı yoktu kontrolleri haftada bire düşürmüştü doktor geçen haftada böyle bi sıkıntım yoktu bir haftada nasıl oldu anlamadım
aysnozkn2 Sermec27 su fazlalığının sebebi şeker o zaman anladığım kadarıyla kaç kg doğdu bebeğiniz sağlığı ii değil mi
Ilkayy minikask35 1 hafta hastanede yattım. Enfeksiyonum indi ilaçlarla eve salgılar şuanlık bi sıkıntı yok çok şükür 30 gördüm.