Peony Meloppp Merhaba hayırlı olsun ☺️ 6-7 gibi duyarsın sanırım. Haziran Hamileleri başlığına gelip takip ddebilirsin seninle aynı tarihlerde olanları. ☺️
MinikkkMucizem Meloppp ben 5+3 de keseyi gördüm 7+4 de kalp atışını duydum canım sende en kısa zamanda duyarsin inşallah ☺
Aysehatun Meloppp ben 7.haftanın tam başında duymuştum sende duyarsın hayırlısıyla inşallah mükemmel bi an harika bir ses ben çok çok duygulanmıştım gözler pıt pıt aktı eşime baktım onunda gözler dolmuştu ❤️
CansuCaTurkmen Canım biz 6+4 te alttan ultrasonda bile duyamadık sadece kese göründü tam 7 haftalıkken bir daha gideceğiz bende merak ediyorum çok. Daha erken sanırım inşAllah sağlıcakla gelirler.☺️
Meloppp CansuCaTurkmen bana da 2 hafta sonra gel dedi doktor bakalım inşallah duyarım ya keseyi görünce ağladım bakalım kalp atışında ne yaparım 🤩😍
CansuCaTurkmen Meloppp genellikle 7 den sonra çağırıyorlar sanırım canım çok güzel bir duygu bakalım bizede nasip olur inşAllah 🙏🏻☺️
Meloppp Aysehatun bende keseyi gördüğümde ağlamıştım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏 kucagımıza alacağımız günleri de gösterir 💕❤️