Hira Burcuoztrkk bende ağızdan alıyordum ve bende inanılmaz uykusuzluk yaptı baykuş gibi sabaha kadar bekliyodum
busra6161 Burcuoztrkk yalniz degilsin ben😜6.kutumdan gidiyorum sabah aksam 200 mg denilen kadar aşırı uyku vermedi 8 saatte ayakta çalışıyorum bunyeden bunyeye farkediyor muhakkak ama aşırı halsizim
Aysehatun PnRTurK53 vajinal alindigini biliyorum ama doktorum agizdan almami tavsiye etti o yuzden o sekilde devam ettim
EliffGrses İnanılmaz baş donmesı uyku neler cektım yururken dusecek gıbı oluyodum esım tutuyordu ev zangır zangır dönüyor gıbı oluyodu mecburen kullanmamda sarttı bas edemedım gece yatarken alıyordum hep anca ole yan etkı olmuyodu
istanbulluanne Burcuoztrkk Bende de uyku yapmamsti ama ictikten yarm saat sonra falan bi bas dönmesi oluyordu hemde cok fazla zten 15 gün kullandm biraktim bende
Duygusss Burcuoztrkk Ben iğnesini kullanmıştım, uykunun yanı sıra gün içerisinde kaç kez kustuğumu hatırlamıyorum 🤦♀️ Perişan etmişti beni ☹️ Şuan fitilini kullanıyorum hiç bir yan etkisi yok çok şükür 🙏
4283eslem Bn kullandım doktorum bırakabilirsin artik dedi geri kalanı da çiçeklerimin suyuna eritip suluyorum birazda onlar kafa yapsın diye🤣şaka bi tarafa çiçeklerim yemyeşil yeşerdi çiçek açtı iyi oynamış hormonlarıyla 😄😄
eydaToykar Ewet çok uyku yapıyor ben hamileliğim başladı başlayalı kullanıyorum ve geceleri kullanıyorum ama sabah yataktan kalkamıyorum
4283eslem Burcuoztrkk evet cnm çiçeklere eritip kullandım çok fayda si oldu menekşeler özellikle çiçek acti