Pirayeada Ilkayy bende sezeryan oldum ve korkulacak kadar değildi sadece 3 gün yataktan inerken zorlandım wc ’ye giderken o kadar
Kezibankarakoc Ilkayy çok sevindim senin adına, ben de 27 de yatmıştım 3 gün kisaliktan dolayı, ben de en azından 31 32 leri görürüm inşallah diyordum çok şükür 32 nin içindeyiz , hatta oğluma hiç bi şey almamıştım 31 i görene kadar , yeni yeni alıyorum eşyalarını
Nymphadoraa Ilkayy kendi isteğimle spinal sezaryen oldum üç ay önce. Korkulacak bir şey yok gerçekten kimsenin dediğini takmayın. Yine olsa yine öyle doğururdum
Anesanne Ilkayy kimseye bişey beğendiremezsin. Normal istesen neden sezeryan olmuyorsun derler. Sezeryan istesen tam tersi. Herkesin tecrübesi farklı. Herkes kendi yaşadıklarından yoka çıkarak tavsiye veriyor. Önemli olan annenin kendisine hangi yöntemi yakın hissettiği ve tabi ki sonunda sağlıkla bebişi kucağımıza almak. Allah kolay doğum versin canım
Kezibankarakoc Ilkayy çok şükür iyiyiz verdiği ilaçlara devam ediyorum her hafta kontrole gidiyorum ,kısalık aynı devam ediyor doğuma kadar sabretcez inşallah
Almi4134 O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Ben epiduralli ameliyat olduğum için daha once normal dogum yapma taraftarıyım istiyorum ama sezaryen gibi görünüyor:) hayirlisi
bykarakan Ilkayy bende kendi isteğimle sezeryan olacaktım sonra mecburiye döndü ama ben istiyorum demeye korkuyordum artık sezeryan yapan bile korkutuyor 🤦♀️
yigitegenin_annesi Ilkayy bende sezeryan istiyorum normal doğumdan korkuyroum benım tercihim kimine sezeryan zor kimine basit
yigitegenin_annesi Ilkayy bende sezeryan istiyorum normal doğumdan korkuyroum benım tercihim kimine sezeryan zor kimine basit
Uerdem Ilkayy spinal oldum valla dogum kolay bisey degil iki türlüsü de zor ama iyi ki spinal olmuşum iki türlü de dikisim olacaktı ben sezeryan tercih ettim kızımla kavuşmamız cok guzeldi😍😍
Asdfjsjdkks Ilkayy sezeryan oldum 5 güne eskisi gibiydim canım için rahat olsun 😘 kişiden kişiye değişir.