Efmrv Merhaba, cuma günü özel hastanede doğum yapacağım. Hastane benden ve refakatçimden test istedi. Bunun için hastaneye ücret ödemek istemiyorum. Devlet hastanelerinde istediğimiz zaman yaptırabilir muyuz? Yoksa bir şart var mı?
Hdveci Efmrv cuma günü benimde doğum var doğum için yaptırdığınızı söylerseniz yapıyorlarmış bence belirtilerim var falan demeyin çünkü belli olmuyor devlet hastanelerinde herşeye herkese pozitif denilebiliyor bazı testler yanlış çıkabiliyor sonucunda etkisi olmasın hayırlı doğumlar
Rserin Sehera1 nasıl yani normalde yapmıyorlar mı ama şimdi yolculuk içinde istiyorlar aşı olmayanlar için sürekli ödeme mi yapacağız 🤔
Efmrv Rserin bende devlet hastanelerinde nasıl oluyor bilmiyor. Özel hastanede doğum yapıcam her şeyi karşılıyor ama covid testi için ayrıca her kişiye tabi bana ve refakatçiye 250 şer TL istiyorlar. Bende testi devlette yaptırmak istedim.
Efmrv Ugurhilal evet banada öyle söylediler ama direk gidip yapılıyor mu bilmiyorum. Çarşamba sabahı gidicem bilgi veririm yine.
Efmrv Merhaba, geçen gün sizlere sormuştum. Bugün devlet hastanesine gittik test yaptırıcam deyince hemen yapılıyor. Bir sıkıntı olmadı aklınızda bulunsun.