MinikMucizem23 Kızlar günümüzü aldık zorunlu sezeryan olacağım çarşamba günü çatım basık ve bebek kilolu doğum zor olur sonucu tekrar sezeryan olabilir dedi riske atmamalıyım diye düşündüm ama korku sardı beni … Nasıl bir deneyim bekliyor beni 😰🥺🤷🏻♀️
Papatyya MinikMucizem23 fazla kurcalama bence herkes farklı bıdey soyler bendende tek tavsıyee yürü dedıklerınde kalk yürü 😅
Ayseceferli MinikMucizem23 bende ikinci sezeryanima hazirlaniyorum ilki hic beklemedigim bir seydi cok korkmusdum aglaya aglaya girmisdim ameliyyata ben uyudum yani belden asagi anestizi olmadi uyandim tikislerim cok kotu agriyordu surekli iyneler falan ama ben digerlerine bakinca cabuk toparlandim bu yuzdende doktorum beni eve cabuk burakdi ameliyyatdan 6 saat sonra ayaga kaldiriyorlar agrilarin olsa bile yurumelsin bu cok kotu mesela tuvalet ihtiyacini giderincede cok zorlandim ben Allah sizlere kolayliklar versin 🤷🙏
DerinsMomm Dogumumu hiç hatırlamıyorum bile :) Epıdural oldum hemde bir an oluyorsun bitiyor gidiyor🌸
minikoglumm MinikMucizem23 herkesin sezeryani kimseyi ilgilendirmez boşver sen normal doğuramayan biri olarak o sabah sezeryana alınmam mucizeydiiiiii 🤲🤲🤲🤲💕💕
MinikMucizem23 minikoglumm çok haklısınız bir şekilde olacak sonuçta ölene kadar içimizde kalmayacak 🤷🏻♀️💞
Miskokulum35 Hiç korkma iyiki sezaryen oldum. Kimsenin dediğine bakma ilk kalkış birazcık zor ama oda hemen geçiyor bol bol yürü. Ben hiç yatmadım eve geldim dimdik yürüyordum. Bol sıvı tüket kabız olmaman için
Pinar29 Hic korkma canim korkulacak birsey yok Allah in izniyle sadece cok yuru yatma bol sivi tuket bu kadar