annesinin_beybisi Myworld34 daha olmamış canım olana kadar devam et eğer elinde testin varsa . adet olmadan 1 gün önce bile yumurtlayanlar var tabi herkes değil pcos ve yumurtlama tembelliği olanlar
Myworld34 annesinin_beybisi bende ikisi de yok bir düşüğüm var sadece bakalım silikleşip tekrar koyulaşanlar varmış
annesinin_beybisi Myworld34 evet belli bir düzende ilerlemiyor ben aylardır test yapıyorum gittikce koyulasicak sonra da siliklesicek sanıyordum çünkü internette gördüğüm testlerde hep bu şekildeydi ama bende de senin gibi olmuştu bir tek geçen ay düzenli koyulasti
annesinin_beybisi Bfduam muadilini kullanmıştım polysitol ama yine bunu da bir arastirirm canım teşekkür ederim🤗
Nehir-Poyraz Myworld34 bazem geç oluyo bırakma testi devam et ben ilk yaptığımda ovulasyonu 18.testte görmüştüm yumurtlama
Bfduam Nehir-Poyraz kuzum her pik de T diğerinden cok koyu muydu, bazen daha hafif koyu olabiliyor ya yumurtlamada.
Nehir-Poyraz Bfduam yok canım aynı oluyodu ben ilk defa pik bu ay gördüm öyle t yi koyu ilk defa bu ay yaşadım onun dışında ikis aynı oluyo t daha koyu olmuyodu
Nehir-Poyraz Bfduam valla bilemedim hiç ama ben siliklerdede hamile kaldım hep ama sağlıklı gebelik olmadı. Bence o koyuluk kendi yorumum tabi bilmiyorum öylemi o koyuluk çıktığında pik yaptığında sağlıklı yumurtayı yumurtluyoruz heralde ben öyle düşünüyorum hani diğerlerinde hep aynı şekilde normal iki çizgi aynı gördüm üçüde sağlıksız gebelik oldu. Allaha bin şükür bu sefer sağlıklı oldu 🤲🏻
Bfduam Nehir-Poyraz inş canım ya bu sefer sağlıkla ilerler miniğin. Aynen bende senin gibi bağlantı kurdum,inş da öyledir. Dr a gittin mi,kan takibi yaptın mı sonrasında?
dthealthy Myworld34 https://imgyukle.com/i/vYw8q benimki böyle oldu bu ay ama bugün adet oldum pco var bende