Ilkanne53 Merhaba hanımlar 7 eylülde zeynep kamilde detaylı ultrason/doppler randevum var. O hastanede detaylı ultrasona girip memnun olan varmı acaba ilgilenmeleri felan nasıl bilgilendirirseniz sevinirim
Ilkanne53 Merveee34 erbil çakar doktorun adı zaten randevuyu çok zor aldım bilirsiniz o bölüme zor randevu bulunuyor
Merveee34 Ilkanne53 kesinlikle . Şanslıymışsın :) Erbil bey hakkında yorumları çok okudum . Herkes özel muaynenesinde çektiği ayrıntılı ile devlet hastanesinde çektiği bir değil diyordu . (İlgi olarak )
Ilkanne53 Merveee34 kolay olmadı valla telefon başından mhrs uygulamasından çıkmadım :)normalde detaylı ultrason 40-45 dk sürüyomuş ama devlette de aynı şekilde inceleyerek bakıyomular acaba
Merveee34 Ilkanne53 ben normal perinatolojiye gittim nerdeyse yarım saat 45 dakika sürüyor muayene .detaylı da o kadar sürer hemen hemen diye tahmin ediyorum
ozgeecetiin Ilkanne53 Yanlış olmasın perinatoloji bölümü bakiyor diye biliyorum detaylıya bende girdim 2 hafta önce çünkü .
Ilkanne53 ozgeecetiin zeynep kamilde kadın doğum üzerinden antenal kliniği dopple 20-24 hafta üst düzey ultrason yazıyor ordan alıyo yani bana o şekilde söylendi bende öylr randevu aldım
Ilkanne53 Nilay01- bende bulamıyodum 16.00 da internete üzerinden girdim hemen aldım biraz hızlı olmak gerekiyor saniyesinde doluyo randevular