Busrabbb 37 haftalığız, bugün kontrolüm vardı 2680 gram olmuş doktor iyi dedi, normal istediğim için tam ideal doğana kadar 3000-3100 olabilir dedi sizler kilo alması için neler yemiştiniz? Olmazsa diye öneri almak istiyorum 🥰
Yokys Busrabbb muz yumurta😊 benim bebegm de minik bunlarla kilo aldirmaya calisiyorum hergün 36+0da 2500du bizim de
Ysmmmnn Busrabbb 37+2 yim 38. Haftada gideceğim kontrole kilo alsın diye özellikle birşey yemedim siz bol sıvı tüketin kendinixi yormayın herşeydennyemeye özen gösterin düzenli beslenn hayrlı doğumlarınız olsunn inşallah
minnakvearas Busrabbb benim de 36+5 de 2.860 di suan 37+2 deyim benim bebegim de minyon olcak biraz haftaya sezeryan var 3 kilo anca olur dedi doktor tabi yanilma payi da olabiliyormus.Bebege kilo aldiran bir yiyrcek yok aslinda tamamen anne babanin genetigi ama dinlenmek ve bol su icmek onemli bence
Zuhre-45 Bende kilo alsın diye sürekli kaşar yiyorum karpuz maden suyu kuruyemiş bunlarıda eksik etmedim 36+6 olduk bugün gittim 3.100 gr boyuda 50 cm olmuş