Kivito Merhaba 4 moms mamaroo anakucağı alacaklar varmı yada kullananlar memnun musunuz hemen bozulur mu arıza çıkartabiliyormuş baya pahalı çünkü 2300 tl yada anakucağı alıcak mısınız ev tipi
Liladrian Kivito Biz ikinci el aldık arkadaşımızdan. Bir arkadaşımızın bebeğinde denedik bir süre, üstelik kolikti, yine de sakin kalmasını sağladı. Umarım bizimki doğunca o da sever 🖤
Elifrana Kivito bir ay önce hepsi burada sitesinde 1800 civarı bi fiyatı vardı şimdi artmış sanırım. Kullanan bi arkadaşım çok memnun olduğunu söylemişti ben de bakmıştım ama fiyatı fazla geldiği için almadım ben
Elifrana Kivito ben daha uygun bi ana kucağı aldım bi de hamak beşik aldım. Bebeğim sanırım hamak beşiği daha çok sevdi ☺️
FatmaOrhan Kivito tutumluanne.com var instagramda bence bi oraya bakın çok temiz olanları var 1000 tl ve civarı fiyatlara yani temiz kullanan anneler var belgeleriyle satanlar var oradan TEM’in edin derim ☺️
aysetunckilicfirat Letgo'da ikinci el olarak 600 liradan başlayan fiyatlar var. Biz de ihtiyaç halinde ordan temin etmeyi düşünüyoruz .
Kivito aysetunckilicfirat aysetunckilicfirat hım ikinci ellere biraz sıcak bakmıyorum ya belki kılıfı yıkanabilir diye alınabilir aslında sıfır almak için baya pahalı
aysetunckilicfirat Kivito Yıkanabilir özelliği de varmış bu ürünün galiba, ama diğer annelerin de dediği gibi kullanım ömrü kısa
Elifrana Kivito hamak beşikte hem oyalıyorum hem oturma odasında gündüz uyurken falan yanımda uyumuş oluyor. 4 moms bana çok dik duruyor gibi geldi.
Mavi1 Kivito aynı ürünler letgo da var daha hesaplı ve 4moms ben araştırdım 9 kilodan sonrasını taşımıyormuş yani bebek zaten 4 küsür kiloda doğuyor o yüzden almaya gerek görmedim
Bihilal Kivito ben oğlumda kullandım çok hareketli bi bebek olduğu için az süre kullanabildim şimdi kısmetse kızımada kullanıcam inşallah çok memnun kaldım bozulmadı