Senayyalcin https://www.hizliresim.com/i5ms795 Yapabildim mi bilmiyorum ama fotoğrafını koydum vücudunda buna benzer şeyler var bir kaç tane acaba nedir bu ?
Nundiyebiri Senayyalcin bence sinek ısırmış bu gün benim bebegin yanagında da var bir tane ama baktım başka yoktu
huma2018 Senayyalcin cnm sinek ısırığıdir o beli benim kızımda böyle çok ısırıyor lar ve sen dogurdunmu ya seni hatırladım ay kolara bak nasıl Minos Minos 😍😍
Senayyalcin Nundiyebiri Sinek ısırsa bir tane çıkar sanırım bir kaç tane var ve sanki sıcaktan olmuş benim tahminim bilemedim
Nundiyebiri Senayyalcin Vicudunda açık yerlerinde kapalı yerlerinde mi ona da dikkat edin belki dediğiniz gibi sıcaktan olmuş olabilir
Mom789 Sicaktan yaaa bak saana ben beninkinin evrelerini sirayla atayim boyle sivilce gibi basladi son halimizi gör sakın bunaltici giydirme hatta doktorada sor artarsa Boyle basladi siralama 2 ayda sonuncu gibi oldu sari iltihap akiyor derisinden simdi 2 saate doktora gidicez,sende bu sivilce gibi yarin artmaya baslarsa hic beklene isilik falan diye ben isilik diye bekledim salak gibi
Senayyalcin Mom789 İnanamıyorum çok üzüldüm geçmiş olsun sizinki isilik gibi duruyor umarım hemen geçer ❤️🩹😞
Mom789 Senayyalcin bi doktor resimdeb basta belli etmis erken getirseydin egzama ilerlemis iltihap akitiyor dedi simdi baska bi doktora gidip gostercez bakalim insallah