PasaninAnnesi Kızlar gögüslerimin ortası ve altları kırmizı kırmızı oldu güneşte yanmis gibide deri atıyo kaşınıyo acıyo isilik derler ya onun gibi sanirim anlamadm hamileliğin ortasından beri var nerdeyse ama artık cok rahatsiz etmeye basladı ne yapsam gecer ne sürmeliyim nemlendirmek olmuyo zaten hep sıcaktan nemli kalıyo 😭
eminergunn PasaninAnnesi pişik olmuştur:( malesef benimde başıma geldi travazol krem sürevileceğimi söyledi doktor ayrıca göğüslerinin altına pamulu bez koy cnm tenine deymesin arasınada koy
Ilkgozagrimiz PasaninAnnesi sutyen takiyosan oda yapıyo tabi goğüslerinde biraz iriyse ister istemez oluyo ben neler denedim olmadi careyi sutyeni cikarmakta buldum valla en rahat o
PasaninAnnesi eminergunn travazol kremim var özel bölgede kaşıntı icin kullanmistim cumartesiye kontrolum var doktoruma soruyım tesekkur ederim canm arasına dediğin gibi koyayım senin ki gecti mi iyilesmesi uzun mu sürüyo 😢
MehtapKB PasaninAnnesi hametan sürüyorum canım ben,önce iyice kurula,hametan sür ve pamuklu bi bez koy göğüs aralarına,bana doktorum önerdi,baya iyi durumdayım,bi de bol bol ılık duş,temiz tutmak önemli yayılmaması için ☺️ Geçmiş olsun
PasaninAnnesi MehtapKB teşekkür ederim canm cumartesi günü doktoruma danisiyim krem isimlerini sürekli günde 2 kere yıkıyorum nerdeyse rahatsız oluyorum diye ama tabi banyodan cikinca bile hala ıslak gibi kalıyo sıcaklardan temas olmamasi icin aralarina mendil koyayım onu denememistim 💋
PasaninAnnesi Duygue of of fena sıcaklar doğu görevindeyiz suan buralar 40°yi geciyo canm kurutsam da öyle kalmiyo 5 dk bile en iyisi temas etmemesi icin mendilde koymak onuda deniyim tesekkur ederim 💋
Duygue PasaninAnnesi Allah yardımcın olsun canım isilik kremi sür doktoruna söylesen uygun kremi verir
Esrabz Arkadaslar krem onerilerini yapmış bende sana anne usulu bir oneride bulunacağım. Eğer sutyen kullaniyorsan,pamuklu atlet giy üstüne sutyenini giy ☺garip gelebilir gormediysen ama ben bikaç kişi de gördüm