hfh 7 haftalık hamileyim cabuk yorulup nefessiz kaliyorum nedeni ne olabilir bnm gibi hamilligi yasayan var mi bu haftalarda
Aslhn12 hfh normal korkma ama kan değerlerine Demir eksikliğin var mı yok bu ona da bi baktır onlar da tetikleyebiliyo
poncikveannesii hfh ben şu an aynı durumdayım 7+5 teyim ayakta duramıyorum çok çabuk yoruluyorum belim ağrıyor tansiyonum düşük çıkıyor sürekli uzanıyorum nefessizlikte var helede akşamları burnum kapanıyor
Aryapoyraz hfh ben haftalardır cekiyorum bu durumu demir eksikliğindendir 22 haftamdayım ilaç kullanmama rağmen aynı değerlerim düşük yükselmiyor suan kalbim öyle ağrıyor ki nefes alırken zorlanıyorum 😔
Erol hfh evet canım bende öyleyim iki hamılelıgımde de öyle oldu hep demir eksıklıgındenmıs doktorum hep öyle der
Dilaraa1 Bende Demir eksikliği çıkmadı ama bende öyleyim nefessiz kalıyorum yetmiyor bana nefesim. Çabuk yoruluyorum sürekli yatmak istiyorum kalbim hızlı atıyor 🥺
Ozlem23 hfh demirin düşüktür benim öyleydi demir ilacına başlamıştım doktora git bı kan testi yapsınlar
Ozlem23 hfh bebekte düşüğe mi sanmıyorum bana öyle birşey demediler sadece çok yoruluyodum iki merdiven çıkınca bile soluk solugaydim biraz daha iyi geldi birde serum almıştım o çok iyi gelmişti bildiğim dinlenmiş hissetmiştim 😄 tavsiye ederim