dnzcnrb superrmomy olmadım ama ilaç kullanılamıyor diye biliyorum siz mi oldunuz yoksa çok geçmiş olsun
Demooo superrmomy merhaba.öncelikle geçmiş olsun ben 16.haftamda oldum.ağrım oldukça parol içtim onun dışında multivitaminlerimi içmeye devam ettim c vitamini ve d vitamini aldım.sonrası ıhlamur zencefil limon ballı su tavuk suyuna kemik suyuna çorba ve sarımsak tükettim.
Bademlilokum superrmomy ben olmustum aşırı mide bulantısı yaşamıştım onun dısında ilk aylar oldugu için herseyden tiksiniyordum. Ben cok da saglıklı beslenemedim o dönem sürekli kustum midem almıyordu hiçbirsey. İlac hiç kullanmadım zatrn vermediler de. Su içtim bol
Aylin2011 superrmomy 6 haftalıkken oldum hiç ilaç kullanmadım zaten gebelik olduğu için vermiyorlar ama tam hastalığı atlatmam 1 aya yakın sürdü evde yatarak geçirdim
dnzcnrb superrmomy yaa çok geçmiş olsun bana da 5 haftalıkken kesin covid dedi ama test yaptırdım negatif çıktı testin sonucunu söyler misiniz yaptırınca inşallah değildir
Mavi34 superrmomy gebelikte sadece parol ve vitamin alabiliyorsun. Birde kan sulandırıcı kullanmakta fayda var
Mavi34 superrmomy benim.gittigim 2 doktorda gebeyken covit olanlara kullandırıyor mutlaka sen bilirsin
gizemy2509 Geçmiş olsun , Ben hamileliğimi öğrendikten 4 gün sonra pozitif olduğumu öğrendim ilaç filanda kullanmadım , günde 2 defa parol içiyordum bol bol su meyve ıhlamur içiyordum bide , şuan 33+2 deyiz çok şükür öylelikle geçti gitti .
Nslhnasya superrmomy 12 haftalıkken oldum ama ilaç vermiyorlar kan sulandırıcı öneriyorlar ben zaten iğne ve coraspin kullaniyordum
Anne55_ superrmomy bende geçirdim ilaç kullanılmıyor sakın kullanmayın hamile olduğunuzu söyleyin gelenlere bebeğe Bişe olur
dnzcnrb superrmomy çok geçmiş olsun canım bol c vitamini ve bol su iç ilaç alamıyorsun sanırım bir an önce atlatırsın inşallah 🙏