sunashn50 Yattığımda sol tarafa yatıyorum fakat genel olarak sağa alıştığım için tabi zor oluyor çoğu sabah kalktığımda hep sağ tarafa yatmış buluyorum kendimi sizce ciddi Bi sorun olur mu
GulcanDongel sunashn50 hayır olmaz sağ ve sol serbest dedi doktorum. Ama sırt üstü bu haftadan sonra yatmiycaksin demişti. Korkmayın sağa yatmak normal ama genelde solunuza yatmaya çalışın.
Kusciviltisi sunashn50 neden olsun sola yatmak daha iyi evet ama sağa yatınca da zararı yok ben genelde kendimi sırt üstü buluyorum😂
Sblatc sunashn50 zaten sağ ya da sola yatma şansımız var başka yok. Hep bi tarafa yatmakta sağlıklı değil ki😅
sunashn50 Kusciviltisi bende de öyle oluyor fakat çevrem sürekli sağa doğru yatmamamı söylüyor uyarıyor bebeğin içinde sıkışır falan diyorlar
Kusciviltisi sunashn50 yok bebek sıkışması söz konusu olamaz sırt üstü önermeme sebebleri kalbe giden damarları tıkaması merak etmeyin bisey olmaz allahın izniyle
[silindi] sunashn50 bende sürekli sağıma yatıyorum genelde sırt üstü yatardım şimdi sabah edemiyorum sola yatınca hiç uyuyamıyorum