Det anam daha ben bir çorap bile almadim kışın doğacak diye genelde ilk gebeliğimde de 30 haftadan sonra almiştim bundada öyle yapacağim toplu alirim. O polarli mavi takım sağliksiz bir takım onlar cook terletir.
AselMavi humasultan3443 sallanır ve büyüyen beşik 4 kapaklı dolap Komidin Bide ben extra kıtaplik koydum sepete Bide yatak döşek yani beşiğin içine koyulan
humasultan3443 AselMavi ay maşallah çok iyi denk gelmiş gerçekten 😊 evim müsait değil o yüzden şimdilik sadece beşik alıcam takip edeyim belki ben de denk getiririm
rabiagucer03 feride3757 Bende 1 tane 10 lu 1 tane 5 li hastahane çıkışı aldım 1 adet alt üst takım aldım dlp uygulmasndan da 2 tane battaniye aldım tanesi 25 ti englısh home un baya uygun ve güzel gözüküyordu daha teslim almadım 2 tane de 5 li arkadaşım hastahane çıkışı almış öyle 🥰
Haze0234 feride3757 24 kasımda doğumumuz inşallah ben ilk biberon setini ve emziklerini aldım 😂 Daha sonra bakim setini aldım yavaş yavaş uzun kollu zıbınlarını çorap eldiven ağız silme bezlerini aldım beşiğini aldım Ikea’dan hastane çıkışı bakıyorum şimdi 🙊🙈