Dilekagrgn [bilinmeyen] kararsızız almina yada nil beğendi eşim ama onda bile olucak diye kesin gözüyle bakmıyoruz öyle bekliyoruz 😄
Dilekagrgn [bilinmeyen] defne linada cok güzel defne istiyordum aslında ama etrafımda o kadar cok var ki vazgeçtim
Cotton Gurseda Allah bize kolaylık versinn😳😳 bebeğiniz ne olacak, aynı gün doğum verilmiş madem merak ettim, benim oğlan👶
Sevdemine Ben de kasım annesiyim. ✋🏻 21+0 haftalık bir kız bebek bekliyorum. Dr 24-30 kasım arası dedi doğum için. İlk kızım sezaryen o yüzden bu da öyle olacak. Öğretmenler günüm, nişan yıldönümüm, tanışma yıldönümüm hep bu tarih arasında.. ☺️ Birinden birine denk gelir inşallah 😉
Morvi 18 Kasım inşallah (tdt) 🙏🏻 Ömer Batu’muzu bekliyoruz 😍 Allah herkesin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin..
Kkbra Elifkaraman 28 kasım 4 gün önden gidiyoruz inşallah 24 kasım da gelir oğlusum 5. evlilik yılımızda🤗😍👪
Gurseda Cotton Aminn canim bende hep dua ediyorum Rabbim hayırlısıyla tez zaman da kurtarsin diye ☺️ Ayni benim de oglan bu sene erkek senesi diye düşünüyorum 😇🙈