Naciyeylmz 03.08.2021 doğru kızım malum kış geliyor simdin21 günlük sizce bebek arabası almak mı gerrk alsam kısa denk geldi için gereksiz mi olur yardımcı olur musunuz tecrübeli anneler
Aslhn12 Naciyeylmz canım 3 yaşına kadar kullanılabilir bebek arabaları var altında araba yoksa bebek arabası gerçekyen kullanışlı dışarı tek başına çıktığında bebeği kucağında taşımak zor olmalı o yüzden ben bebek arabasını çok kullanışlı buluyorum o kışın kullanamasan kıştan sonra kullanırsın lazım olur diye düşünüyorum.
Ayseee4238 Naciyeylmz eğer arabanız varsa bı sure almaya bilirsiniz. Şahsen ilk başta bende hemen almayı düşünmüyordum ama eşim işi gereği hep şehir dışına çıkmak zorunda kalıyor. Ben markete biyere gittiğimde bebekle zorlanırım diye o şekilde aldım eşim eğer burda olsaydı bı sure bende almamayı düşünmüştüm çünkü çoğunlukla arabayla gidiyoruz.zaten heryere o varken.
Dilekcnkn Naciyeylmz Ben aldım hastahanedir , sağlık ocağıdır ne bilim alışveriş falan yani lazım oluyor her zaman bebeği bırakamıyoruz bir yere veya eşimiz alamıyor , araç var ama yinede bebek arabası bir ihtiyaç bana göre tabi hiç kullanmayan da var 😊😊
Cbusra93 Naciyeylmz bebek arabasının ne zaman almalıyım süreci olmamalı en ufaktan markete bile gitseniz bebeği ona koyacaksınız kesinlikle şart geç bile kalmışsınız