Ronahidogan G33 ben tamamen erkeğe hazırlanmıştım erkek olacak diye hissediyodum Oğuz Efe koyacaktık ismini ama kızımız olacak nasipse sağlıkla gelsin. İsimler arası kararsız kaldık Tuğsem, Afra, Livza, Şura, Nevra…
fidano Ronahidogan Nevra 💕 kizimin ismi simdi yine hamileyim erkek olsa bi kac isim var aklimda ama kiz ismi bulamiyorum 🙈
1papatyahikayesi Duyguu111 sen hangisini beğeniyorsan onu yap canım 9 au çileyi çeken bizleriz istediğin neyse o olsun mesela bende erkek olursa Oğulcan düşünüyorum diğerleri hiç cazip gelmiyo daha belli değil gerçi cinsiyetimiz😌gönlünün istediği gibi yap
Bsr_dalli Kızlar ya biraz alakasiz birşey soracam şeker tahlilinde kaç defa kan alıyorlar bilginiz var mı acill
Merveikratanem G33 15 aylık kızım var ismi ikra tanem şimdi ikizlere hamileyim ikiside erkek olursa durmuş Alp Ercan asaf bir eğer biri kız biri erkek olursa Asel tanem Kadir asaf ikiside kız olursa bilemem haktan hayırlısı olsun
Mucizemmmm34 esredn hanımefendi ne güzel bilgilendirmiş isim konusunda.. Kötü söz art niyet de yok kimse bilemez sizin dini görüşünüzü naçizane biz Müslümanlar doğruyu söylemekle yükümlüyüz.. Keza isim konusu Müslümanlıktan da ziyade herkesi ilgilendiren her isimin çocuğa verilmemesi gereken bir konu. Anlamını gerçekten taşıyor ve yaşıyorlar sonrasında bu çocuk niye böyle diye sorguluyoruz.. 🤷♀️
Eminekyc besteneva meva ismininin yanina bişeyler düşünüyorum ama kararsizim hala,onererinizie açığım 🤩🙈