ZZeynepP1903 G33 eşim mahur mahur diye seviyor bende eylülde gidecegim doktora ya diyorum erkek çıkarsa napıcan o zaman mahur olur mahmut diyo napalım 😂😂
G33 ZZeynepP1903 Leysem bade yi bende düşündüm Ama diğer anlamı divan edebiyatında içki 🍷 olduğu için kararsız kaldım
Ayseceferli G33 ismini tunar arslan koymak istiyorum ama bizim azerbaycanda iki ad koyulmadigi icin her kese bi qarip geliyor hepsi guluyor soyleyince 🤷 birinci oglumun ismi Yasin🤗
Neseay Znur1997 bence gönlünüzden ne geçiyorsa onu koyun birkaç harf neden sorun olsun ki? Benim ailemde herkesin iki üç ismi var ve soyadımız da oldukça uzun (12 harf) kimse halinden şikayetçi değil. Elhamdulillah bütün erkeklerin ismi Muhammed le başlıyor kızlar Ayşe Hatice Fatma öyle gidiyor. İsim insanın hayatında çok önemli bir yer tutuyor o yüzden iyi düşünmek ve anlamını iyi araştırmak gerekiyor bence. Kuranda geçen her kelimenin de anlamı iyi değil maalesef:)
DemetBekir Leysem badeyi bende çok istedim ama araştırıyorum hep dine uygun değil diyolar bizde Sahra düşündük
zeysusamom Leysem bade içki demek baska bir isim bulsanız daha hayırlı olur dıye nacizane fikrimi belirtmek istedım rabbım hayırla kucaklarımıza almayı nasıp eder ınsaallah evlatılarımızı 🤲🏻🤲🏻
Porsuk7062 Leysem edebiyat bölümü mezunu olarak yorum yapıyorum Bade ismini 4 yıl boyunca işledik ve içki şarap, sarhoşluk veren anlamında gazellerde yer alıyor. İsmi tekrar düşünmenizi tavsiye ederim.
ayseegell Seryy Azra’nın anlamı temiz saf el değmemiş ayak basılmamış kum tanesi demek ve ayrıca Medine’nin diğer adı olarakta biliniyor Size anlamsız saçma geliyorsa çocuğunuza koymazsınız olur biter herkesin kendi tercihi sonuçta.
Neseay Seryy yok ben hiç öyle bir durumla karşılaşmadım ona inanmıyorum aksine adı ve soyadı insana her zaman güç kuvvet verir bence. Bu söylentiyi de açıkçası sadece bizim Türklerde duydum:)
Betull16 ayseegell ben de buğlem koyacaktım ama nette anlamının yanlış yazılmış olduğunu öğrenince vazgeçtim ve Azra lina koymaya karar verdim. Azra ve buğlem seçeneklerini görünce çok şaşırdım o yüzden ☺️
ayseegell Betull16 Doğru anlamı neymiş ki tam olarak baya araştırdım tek bir anlamı çıkıyor ama bazen yanıltabiliyor tabi
Stabak92-- Betull16 SahraKubra erkek olursa oğuz kaan yada kaan efe istiyorum kız olursa alya feyza Eylül beren gibi isimler düşünüyorum
User06 G33 Son 30 gün Güzel kızıma kavusmaya 🌺Nasip olursa Eylül Mira koyacağım adını Babası Eylül adını ben de Mira yi koydum😅😊😊
Nasibenliyor User06 aaa tam olarak günümüz aynı bende 24 eylul dogumlu dımı. Bende NURSENA koycm ınsallah
Sibel87 G33 bende 32 haftadayım daha karar veremedik,Eda,Ela,derin arasında gidip geliyoruz eşim daha çok Ela istiyor bende Eda 😂
gonulbodurr nurselsarioglu kumsali cok onceden bende dusunuyodum. Ama ecrin isminin anlami iyi degil diyolar. İsimler Kur’an’da gecmek zorunda degil anlami iyi olsun yeter ama ecrin iyi degil diye biliyorum bi bak istersen