KumsAlyaa elisvera56 valla hamile değilim ama biraz alındım her neyse henüz çocuğum da yok sadece bir yerde duymuştum bu ismi aklımda kalmıştı anlamını da bilmiyorum merak edip araştırmadım da sadece kulağıma hoş gelmişti çocuğum olsaydı araştırırdım belki
elisvera56 KumsAlyaa İsminin anlamının dinen uygun olmadığını belirttim sadece. Niyee alındınız bu kadar anlamadim. Tercih sizin koymak isterseniz koyabilirsiniz.
Hifaefraimm Nagihan61 yaa ben hep kız olcak diye kızımın ismi hifa olcaktı kimlikte göbek adıda öasal olcaktı ammmaaa gel görki bir tane erkek oğlum olcak babasından sonra annesine aşık olcak bir erkek daha kocam paylaşmak istemediği için sinir de oluyo😂😂😂ama kosmet ve isim bulamıyom
Hifaefraimm elisvera56 bende senden yanayım cnm çünkü ahirette isim azabı vardır. Ve haktır bende kızım olursa ismini haifa koymayı düşünüyom oğlum olursa hep efraim düşünüyordum ama egraim arap kökeninden ve yahudi iami olduğu için pişmanım ne isim koycam bilmiyom🤦🏻♀️🤷♀️
elisvera56 KumsAlyaa Sadece babanın ve annenin evlat uzerinde hakkı yoktur.Evladin da babasının ve annesinin uzerinde hakkı vardır. Ki diger dünyada anne baba çocuğa guzel bir isim koymamissa cocuk bunun hesabını soracak. Neyse tercih sizin. Benim üzerime düşen gorevim bu bir din hocası olarak. Amacım saygısızlık edip karşımdaki insani kırmak ve uzmek değil. Ki boyle de yapmadım.Allah hayırlı evlatlar nasip etsin size de.
Azize_dldrm Neseay kiz veya erkek hangisi olursa çocuk okula başlayınca sınavda iki tane optik verirler artik anca sığdırır ismini 😂😂
yusufcukbccegi Semaaycl Allah korkusu ile günahtan çok fazla çekinen. Haram veya helâl olduğunu iyice bilmediği şüpheli şeyleri yapmayan. Günah işlemeyen. Her şeyde Cenab-ı Hakk’ın rızasını gaye ve maksad edinen anlamı var Etka’nın.
emrecansengul Bu gün tam 6. Haftamız ilk çocuğumuz olacak allah nasip ederse😇 Erkek olur ise şuan için aklımızda tek isim var Barlas Kız olur ise bir çok alternatif belirledik 😅 Mihrican, Zeynep, Tomris. hepinize sağlıcakla kucaklamanızı temenni ederim saygılar.
piinaarr Ali Asaf çok güzel ama Çift isim düşünmüyorum. Ali babamızın ismi bi tatlı geldi acaba dedim ama sanırım Asafta kalacak gibi ihale ☺️