Gamzenur37- Merhabalar, yakın zamanda izmit konak hastanesi doğum yapan var mı aramızda? Doğum ücretini ve bu ücret içine dahil olan hizmetleri öğrenebilir miyim ?
Slday Gamzenur37- kasım sonu aralık başı benim doğumum inşallah 🤲🏼 sezeryan olucam mecburi. 4.600 dedi sanırım. Ama zamda gelebilirmiş ben güncel fiyatı söylüyorum dedii şimdilik fiyatlar böyleymiş :)
Beno Bende konağa gidiyorum burda bekliyim öğrenmek için 😁 orada düşünüyorum Allah nasip kısmet ederse👍
Beno Birdemetanne Bende Firdevs hanıma gidiyorum yani daha gerçi bir kere gittim 😂 Eylül’ün sonunda ikinci randevum henüz 9haftaligim
dilekogzcan Beno muayene kontrol ücretleri ne kadar bende konağa giymeyi düşünüyorum daha yeni gebeyim hangi hastaneye gitcegimi bilmiyorum
Beno Birdemetanne maşallah senin kocaman olmuş 😊 inşallah inşallah kucağımıza aldığımız gunleride görelim😁
Slday dilekogzcan gülçin hanım muayene ücreti 200 tl olması lazım iyi bir doktor. Ama firdevs hanıma daha iyi diyorlar
Beno dilekogzcan Firdevs hanımı tavsiye ederim çok tatlı bir bayan benim aklımda bir sürü soru vardı ben sormadan hepsini cevapladı.ikili iletişimi çok iyi ben ağustosun 11inde gittim 200tl verdim muayene için.
Gamzenur37- Slday bende gülçin hanıma gidiyorum normal dogum taraftari olduğu için onunla devam edicem
dilekogzcan Beno anladım canım çok sağol olmadı o doktora giderim kacgundur düşünüyorum hangi doktora gitsem bilmiyorum buraları ikinci doğumum ilk dogumumu alikahyada yaptım zor geçti memnun kalmadım pek bu sefer özele gidiyor dedim
Beno Birdemetanne bana hiç geçmiyor ya hergun on kere takvime bakıyorum kaç günlük hamileyim diye ahahaha 😂😁