Kbrbsr Merhaba arkadaşlar ben ailemden uzak bi ilçede yaşıyorum ama ramazandan beri ailemin yanındaydım bugun evime dönmem zorundaydım çünkü evi taşımamız lazım. 32. Haftadayım ama çok kötüydü yolculuk ve doktoruma danışmadan yola çıktım. Kasılmalarım çok oldu 3saatlik yoldu bunun dönüşüde var dönüşte daha büyük bi sıkıntı olma ihtimali var mı? Size kaçıncı haftada yolculuk yasaklandı
Prensess_annesi Kbrbsr 36. Haftada çıktım 37+5 te tekrar çıkmam gerekiyor arabanın koltuğunu Arkaya kadar çekiyorum ve saatte bir yürüyüş yapıyorum bizim de 3 saat
Prensess_annesi Kbrbsr kasılma normalde de oluyor ağrı da şöyle bir aat oturup yürümek için ayağa kalktığım zaman oluyor yürüyüş yapıp oturduğum zaman sıkıntı olmuyor ve koltuğu iyice arkaya çekip tek ayağımı öne uzatıyorum daha rahat oluyor
dibuuu Ben 25 haftalikken yolculuk yapacaktim doktorum ne kadar riskli gebeligin olmasada her yol risklidir dedi saat uzadikca riskte artar demisti ama eger gitmeye mecbursan yatarak gitmeyi ve her 40 dk da bir arabadna jnip yurumeyi soylemisti canım
Umudumm Merhaba canım ben 38 haftalığım ve bugün daha 3 saat yolculuk yaptım bi sıkıntım olmadı çok şükür. Allah’ın izniyle sıkıntı olmaz. tabi yol bu belli olmaz kazası var trafiği var bunları da düşünerek git. Ama eğer araba boşsa rahat ediceksen bi sıkıntı yaşamazsın bence ben doktora sormadım bile giderken her hafta gidiyorum