serifenur60 kizlar dun den beri surekli buyuk tuvaletim varmis hissi var ve gazim varmis gibi normalmi
Kiki-riki serifenur60 evet normal bende 28 haftalığım yaklaşık 2 haftadır aynı sorun var sürekli bağırsak gurultusu ve büyük tuvalet hissi var bağırsaklar çok yukarı çıkıp bebek baskı yaptığı içinmiş benim doktorum öyle söyledi
ZEhrA_94 serifenur60 cnm artık organların sıkışmaya başladı normal hatta benim böbreklerde şişme olmuştu bebeğin baskısından kaynaklı zaten baş aşağı pozisyonunada bu haftalarda geçiyorlar sonrasında sık sık çişe çıkmada yaşıyacaksın doğuma kadar böyle artık
GulcanDongel Kiki-riki merhaba, bende iki gündür kasık karın ağrısı var sonrası tuvalet malesef, bende 28 haftalığım, sizde de oluyor mu acaba. Ben 24 gün önce serklaj oldum acaba onla mı alakalı diye düşünüp korkuyorum.
serifenur60 GulcanDongel bnde hep kasik agrisi var canm cok hareket etme yavas hareket et o zmn azalir
Kiki-riki GulcanDongel kasık ağrım Yok sadece bağırsak ağrısı gurultu ve ara sıra karın ağrısı oluyor sürekli büyük tuvaletim varmış hissi oluyor
GulcanDongel serifenur60 hareket edemiyorum öyle, yatıyorum sürekli wc duş harici kalkamıyorum yerimden. Yattığım zaman oluyo. Ayağa kalkınca kasıkta doluluk hissediyorum.
Merveeeeekurt Aynı durumdayım 29 bitti 30 a girdim korkumdan acilr gittik gaz sancısıdır dedi doktor. Hakikaten öyle kasıklara vuran bir gaz sancısı Allahım nasıl bir şey bu.Bu haftalardan sonra yediğimiz herşey dokunuyo galiba. Özellikle laktozsuz süt içiyorum ama nafile. Sabır hanımlar bebişler için 🥰
GulcanDongel Kiki-riki benimde öyle oluyo korkuyorum, yarın doktora gidicem inşallah kötü şeyler duymam. Serklaj oldum kötü bişey der diye endişe ediyorum. Rabbim esirgesin.