[silindi] Kızlar 13+0 haftalık hamileyim 2-3 gündür sol bacağım ağrıyo kasıktan dizime kadar vuruyo ağrısı. Bunun nedenini bileniniz varmı neden ağrıyo olabilir acaba 😞
Hamisse Ayy ne çektimm 14. Haftamdaydm üstüne basamyordmm topallayp geziyordum resmenn 1 hafta feln sürdü magnezyum vermisti doktorum
[silindi] minnakannesi1 bende şimdi aile hekimimdeki hemşireme yazdım belki reçete yazar bende alırım 😞
[silindi] Hamisse benimde doktor kontrolüm cuma günü ama cumaya kadar bekleyemem bide magnezyum önemli bi mineral Allah göstermesin bebeğimin gelişimini etkiler 😣 hemşiremde cevap yazmadı numarasını süs olarak verdi heralde. Eşim aile hekimine yazıcak şimdi
[silindi] Hamisse tahlil falan istemiyolar değil mi aile hekimi uzak biraz otobüsle gidip gelmem gerekiyo otobüsede çok binmek istemiyorum bide çok sıcak gidemiyorum aile hekimine 🤷🏼♀️
Hamisse [silindi] hayır tahlil yapmadı bana bacağm agrıyor dedim direk magnezyum verdi doktorumda baya iyidir tahlil gerektirseydi yapardı eminim iciniz rahat olsun