Eheh çok abartı bir söylem. Suni o kadar berbat bir şey değil. Bence sunide tek fark sancınin çok ani gelip doğumun hızlı ilerlemesi.
Suan ikinciye hamileyim, aksi bir durum olmazsa bu sefer kendi sancimla doğurup farkı daha iyi analiz etmek istiyorum ama mesela asla şöyle demem, yine suni alacağıma sezaryen olayım falan 😅 çünkü doğum sancısı öyle ya da böyle acı veren bir şey elbet. Taa ki dogurana kadar. Dogurunca geride kalıyor.
Epidural almadım. Almayı da pek düşünmedim. Zaten 6 cm açıklıktan sonra yapılıyormuş. Benim 6 cm açıklıktan sonra 1 saat içinde tam açıkliga ulaşılmışti. Gerek kalmamış gibi bir şeydi yani.
Umarim sizin için de en hayrlisi neyse o sekilde olur. Ama kendinize güveniyorsaniz, doktorunuzdan eminseniz, normal doguma engel herangi bir durum yoksa, fazla kafanızı takmayın derim. Çünkü insanlar hep bir şey derler. Suni alacağıma sezaryen oldum deseniz bu sefer de, ona laf atarlar 🤗 doğuracak olan sizsiniz, doğacak olan sizin bebeginiz, önemli olan sadece sizin düşünceleriniz. 🌺