-Mathilda- Arkadaşlar beni asm den arayan soran yok sizler ilk doz tetanoz alışını kaçıncı haftada oldunuz? İntenrette 20. Hafta yazıyor ama ben 21 i bitirdim geç mi kaldım 😢
Zu_leyha -Mathilda- onlar sizi zamani gelince ariyolar merak etmeyin bende 22.haftada olmustum tetenozu o zaman aramişlardi sanirim
Ftsrkn -Mathilda- benim haftamı yanlış girmişler sisteme kaydederken bnde geçen hafta gittim ne zaman olcam diye sordm. Meğer 19 haftalıkken onlarda 14 görünüyormuşum gidip sormasam çok geç çağıracaklardı. Bence sizde sorun ne zaman yapacağınızı bn 20 haftalığım bugün yaptırdım ilk doz
tgba715 -Mathilda- hamile kaldıktan sonra bildirdin dimi aile hekimine hamile olduğunu o sırada tarih veriyorlar tanda sonradan arıyorlar ama bu haftalarda yaptırman lazım ilk dozunu
elifay21 Ben de geçen cuma günü yaptırdım 21. Haftadaydım, arayan soran olmadı gittim direkt yaptılar.
-Mathilda- tgba715 bildirdim tabiki ama hiç ilgilenmediler ne arayan ne soran oldu şimdi 21+2 olmuşum beni arıyor tetanoz ol diye mal mıdır nedir ? Normalde 20 de araması gerekirmiş
ZZZeynepppg Ben gecen hafta18. Haftanin sonunda oldum,ilk gebe bildirimi yaptiginda randevu yazmislardi aşı karti vermislerdi gittim o tarihte oldum ama gec degil 21.haftada da yaptirabilirsiniz
SelverDoganUcar -Mathilda- bende 22. Haftayım bugün aradılar yarın gideceğim inşallah geç değil yani ☺️