Mgokkilicc Esraali 😅😅Benimki tekme atsa ay nasıl dayaniyorsun midem bı tuhaf olur benim diyordu shdhdhd
Hilal-95 DerinMavii yok canm ne sorun olcak yani ebe bana gayet iyi gidiyorsun dedi bebeğin kilosu felan şükür 🤗
Hilal-95 minnakvearas 11 idael ya inşallah okdar olurum bende ama bende öle yemek yeme gibi bişey yok yemekle aram yok yani fazla yürüyüş çok yapıyorum sürekli😅 inşallah işe yarar
Hilal-95 busegrr banada otobusde yer verdler🤣🤣🤣 bugun ilk defa demekkı artık dışardan bellı oluyoruz aynıyız senınle🤗
minnakvearas Hilal-95 benim de sekerim oldugu icin diyet yaptim hep hergun hic aksatmadan 45 dakika yurudum ona ragmen 11 kilo aldim 7 8 kilo alanlar nasi yapio anlamadim.
busegrr Hilal-95 bana kimse bi yerde öncelik vermiyor ya tişörtlerim salaş olduğundan kendi göbeğim sanıyolar galiba😅
Hilal-95 minnakvearas en idael 12 kilo diyolar bosver onları🤣 bende bsy cıkmadı şükür bende almak istemıyorum bakalım nolcam 🙊🙈🙃
Almi4134 minnakvearas şekeriniz normale döndü mü yuruyus iyi mi oluyor bebeginiz iri miydi sezaryen mi olacaksınız:( ayni durum var sa ondan soruyorum
minnakvearas Hilal-95 şeker berbat birsey ya benim ailemde genetik insulin kullaniyor annem de belliydi cikacagi ben hamileliginde her istedigini yiyemedim maalesef hep bir diyet yapmak zorunda oldum.Normal hayatimda da hep dikkat ederdim aynisi oldu🤣
Kafam Hilal-95 hejshhdhdjd aynı halı bendede var bak atcam şimdi aynı ayna koridor paralel evrende bizim evde çekilmiş olabilir mısın 😂😂😂😂