Mas0105 4 yumurtam varmış. 18 21 22 ve 28 mm. Çatlatma iğnesini oldum. Yarina da ilişki verdi. Neler önerirsiniz tutmasi için:)
Asena17 Mas0105 iliski den sonra kalkma canim hatta beline yastik koy bi yarim saat oyle dur diyorlar stres yapma cocuk dusunme yani iliskiyi sirf cocuk icin yapmayi dusunmeyin rahatiniza bakinn benden bu kadar oneriler 😁
Dilekcnkn Mas0105 Yani lavabo ihtiyacını gider ve ilişki bittikten sonra 1 saat kadar yatakta kal altınada bir minder al veya ayaklarını kaldır
Saripapatyam1 Mas0105 belinin altina yastik al iliskiden sonra ayaklarini havaya dik yat dusunu sabah al kalkma yataktan bi süre inşallah tutar 🤗
Aysekilic Mas0105 yatak çok sallantılı olduğu için rahat olmaz dedi ter yatağı çok daha rahatmış ve akşam iliskiye girmeden 1saat öncesinden 1kasik pekmez ve 1cikolata bi avucta fındık ye demişti
Mas0105 Mas0105 kızlar destekleyici bir şey yemem gerekiyor mu ya da duphaston hap gibi bi hap. Doktor bir şey demedi de merak ettim. Avokado yiyemiyorum
mrsflowers Mas0105 ben yumurtamın çatladılını görünce belime yakı yakmıştım spermleri yukarı çekşyormş
Mas0105 mrsflowers sanırım onu yapamam kuzum. Rabb’im sağlıkla kucağına aldirsin. Ben daha çok yeme içme olarak dedim :))
Mas0105 minipanda canım geçen ay da 4 tane idi ama tutmadi hicbiri 😔 Ama ikiz olsun isterim. 😍 Dua eder misin 🤲
Ejce Tgcbbrdmr merhaba sizin paylaşımlarınıza denk geliyorum bence daha iyi değil ne güzellik doğal olarak çatlıyor 🌈 olumlu düşünün 🙏🏻 Sevgiler
minipanda Mas0105 inşallah ikizlerin olur canım bende gebe kalamadım daha beklemedeyim çatlama bugün oldu beklicem artık inşallah güzel haberler alırız
Calisananne25 Mas0105 nasıl söylenir bilmiyorum da ilişki sonrası orayı pamukla kapat dışarı çıkmasın demişlerdi🙈